Επιτυχιες για το τμημα παλης του ΑΣ Δημοκριτειο στο πανελληνιο σχολικο πρωταθλημα

Πρώτη θέση για τον Χ. Αυτοφορίδη δεύτερος ο Α. Νταβγκαπόλοφ

Τρείς αθλητές του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο συμμετείχαν στο σχολικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο την Τετάρτη 28 Μαρτίου, με δύο από αυτούς να αποσπούν την πρώτη και την δεύτερη θέση.
 
Πρώτος αναδείχτηκε ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης, καταφέρνοντας να κερδίσει στον τελικό τον Σταύρο Αλεβίζο, ο οποίος είναι εξαιρετικός αθλητής και αναδεικνύεται πρώτος στην κατηγορία του εδώ και αρκετά χρόνια.
 
Με έναν πολύ καλό αθλητή, τον Γιάννη Λοϊζίδη, από τον οποίο τελικά ηττήθηκε στον τελικό, πάλεψε ο Αντώνης Νταβγκαπόλοφ, ο οποίος ήρθε δεύτερος.
 
Τέλος η Αθηνά Γιαγτζόγλου, παρόλο που προηγούνταν στον αγώνα της στο δεύτερο γύρο, είχε ένα τραυματισμό στο γόνατο, και για αυτό με συμβουλή γιατρού αποσύρθηκε, ώστε να μην προκαλέσει περεταίρω τραυματισμό, παρόλο που ο προπονητής του τμήματος κ. Θόδωρος Καρυπίδης τόνισε πως μάλλον δεν είναι σοβαρός.
 
Ο Σύλλογος αυτή τη στιγμή έχει πολλαπλές υποχρεώσεις, μιας και την Παρασκευή 30 Μαρτίου ο μεν Ιμπίς Νιαζή βρισκόταν μαζί με άλλους 30 αθλητές στην Αλγερία για το μεσογειακό πρωτάθλημα πάλης, ενώ ο Κώστας Αυτοφορίδης συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά παμπαίδων στη Βουλγαρία.
 
Επίσης τρείς αθλητές του συλλόγου συμμετέχουν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Εσθονία, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει 1.300 αθλητές από όλο τον κόσμο.
 
Έτσι στην κατηγορία των Παγκορασίδων συμμετέχουν η Αγάπη Αμπελίδου στα 38 κιλά και η Νικολέττα Μπάρμπα στα 66 κιλά, ενώ στους παίδες ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης στα 80 κιλά.
 
Τέλος από τη Δευτέρα ξεκινούν προετοιμασία στο Λουτράκι για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης και ο Αντώνης Νταβγκαπόλοφ.
 
Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε για τη βοήθειά τους για τη συμμετοχή στους αγώνες στο Βόλο τον κ. Μάρκο Γραμμενίδη και το ΚΤΕΛ Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.