Επιθεση με αεροβολο οπλο σε αδεσποτο σκυλι στην περιοχη του ΙΚΑ

Το μεσημέρι του Σαββάτου

Όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις φορές, εκ των οποίων η μια στο κεφάλι και οι δυο στην κοιλιά, πυροβολήθηκε με αεροβόλο όπλο ένα αδέσποτο σκυλάκι που ζει στην περιοχή του ΙΚΑ Κομοτηνής το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.
 
Πρόκειται για ένα γνώριμο για τους περίοικους της περιοχής αδέσποτο ζώο, που ακούει στο όνομα Λίζα και το οποίο ουδέποτε έχει ενοχλήσει τους εκεί κατοίκους ή περαστικούς. Ο δράστης της επίθεσης δεν δίστασε να πυροβολήσει τρεις φορές το ζώο σχεδόν εξ επαφής σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή της πόλης μας και μάλιστα μέρα μεσημέρι.
 
Ένοικοι της περιοχής άκουσαν τα ουρλιαχτά του ζώου και επικοινώνησαν αμέσως με την φιλοζωική της πόλης μας, μέλη της οποίας μετέφεραν το ζώο στο ιατρείο του κ. Βασίλη Ιωάννου.
 
Το άτυχο ζώο εξετάστηκε από τον κτηνίατρο, ο οποίος και αφαίρεσε τα θραύσματα, ενώ θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή για την επόμενη εβδομάδα.
 
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί για ακόμα μία φορά η έλλειψη οιασδήποτε μαρτυρίας σε σχέση με το περιστατικό, το οποίο όπως τονίζουν τα μέλη της φιλοζωικής έλαβε χώρα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, υπό το φως του ηλίου, γεγονός που για ακόμα μια φορά αναδεικνύει τη σιωπή που τηρεί η τοπική κοινωνία σε περιστατικά βίας απέναντι σε αδέσποτα και όχι μόνο ζώα, που μας καθιστά όλους συνένοχους.
 
Τα μέλη της φιλοζωικής ενημέρωσαν και τις αστυνομικές αρχές, ενώ κατατέθηκε και μήνυση, με την υπόθεση να βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα.
 
Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με το περιστατικό ας τηλεφωνήσει στο 6944620973! Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.