Επιθεση αγνωστων με μπογιες και μπουκαλια στα γραφεια της ΔΕΕΠ Ροδοπης

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών έγιναν στόχος επιθέσεων

Επίθεση από αγνώστους με μπογιές και μπουκάλια δέχθηκαν τα γραφεία της ΔΕΕΠ Ροδόπης, στην οδό Ορφέως στην Κομοτηνή, το πρωί της Κυριακής. Επιπλέον την ίδια ώρα περίπου άγνωστοι επιτέθηκαν και στο οίκημα της Φοιτητικής Παράταξης Κυπρίων «Πρωτοπορία».

Την χθεσινή επίθεση καταδίκασαν σε ανακοινώσεις τους η ΔΕΕΠ Ροδόπης και η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τα γραφεία της οποίας συστεγάζονται στον ίδιο χώρο.

Η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Ροδόπης:

«Για δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, τα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π Ροδόπης δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους.

Προφανώς για ορισμένους, που ευτυχώς αποτελούν μια μικρή μειοψηφία της κοινωνίας, η βία και η αναρχία είναι ο τρόπος που θέλουν να επιβάλουν τα πιστεύω και την ιδεολογία τους.

Τέτοιες ενέργειες ούτε μας φοβίζουν, ούτε μας τρομοκρατούν, ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει, μας πεισμώνουν και μας δυναμώνουν».

Η ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής:

«Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες βίας και θρασύδειλων επιθέσεων κατά της Οργάνωσής μας. Στόχος ξανά έγινε ο χώρος στον οποίο στεγάζονται τα γραφεία της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Κομοτηνής.

Δυστυχώς, κάποιοι αδυνατούν να αποδεχτούν ότι ο νόμος και η τάξη θα αποτελέσουν ξανά κανονικότητα στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Απέναντι σε κάθε παραβάτη του κοινού ποινικού δίκαιου, διατηρούμε την αταλάντευτη θέση των ιδεών και των αξιών μας.

Τρομοκρατικές ενέργειες όπως αυτές, αποτελούν απλώς το κύκνειο άσμα της τυφλής βίας και της αναρχοκρατίας, και κάθε άλλο παρά μας φοβίζουν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.