Επιτελους ερχεται η επιδοτηση του 12%

Επιτέλους λύση για την καταβολή της επιδότησης κατά 12% του κόστους εργασίας για τις επιχειρήσεις της Θράκης που εκκρεμεί από το πρώτο εξάμηνο του 2003.

Όπως αναφέρεται σε επιστολή που απέστειλε ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος προς την τράπεζα της Ελλάδας και η οποία κοινοποιήθηκε στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών-Βιοτεχνιών Ροδόπης, ζητείται το ξεπάγωμα πίστωσης ύψους 30.000.000 ευρώ η οποία αφορά στην επιχορήγηση του ΟΑΕΔ για επιδότηση επιχειρήσεων παραμεθορίων περιοχών.

Εντωμεταξύ η θετική κατάληξη του ζητήματος επιβεβαιώνεται και από δημοσιεύματα του τύπου της Ξάνθης σύμφωνα με τα οποία ο υφυπουργός Γεωργίας κ. Αλέξανδρος Κοντός συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Γιώργο Δερναδάκη και συζήτησαν το θέμα της καταβολής της επιδότησης του 12% στις επιχειρήσεις των παραμεθορίων περιοχών. Ο κ. Κοντός έλαβε την διαβεβαίωση ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα καταβληθούν όλες οι επιδοτήσεις και των δύο εξαμήνων του 2003 και ότι στο μέλλον δεν θα υπάρξουν παρόμοιες καθυστερήσεις αφού έχει ήδη εξασφαλιστεί η πίστωση του πρώτου εξαμήνου του 2004.

Δ.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.