«Επιστροφη στο σπιτι» απο τη θεατρικη ομαδα του Θρακικου Ωδειου Κομοτηνης

Η παράσταση ενίσχυσε την εθελοντική δράση Κομοτηναίων «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα»

Μια διαφορετική παράσταση, βασισμένη στο έργο του Ρουμάνου συγγραφέα, Ματέι Βίσνιεκ «Επιστροφή στο σπίτι», παρουσίασε την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου η θεατρική ομάδα του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του… εθελοντικού.
 

Και αυτό γιατί η είσοδος στην παράσταση, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Ωδείου, γινόταν με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης Κομοτηναίων «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα».
 
Το έργο ξεκίνησε ως απλή άσκηση του εργαστηρίου, όμως έφτασε σε τέτοιο σημείο που αποφάσισαν να το παρουσιάσουν, ενισχύοντας παράλληλα τη δράση «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα», όπως σημείωσε η κ. Χρύσα Ιωαννίδου, δασκάλα θεάτρου και σκηνοθέτης.
 

Έτσι μέσα σε μισή ώρα, παρουσιάστηκε η μαύρη κωμωδία που αποτελεί ένα σχόλιο επάνω στη ματαιότητα, τόσο του πολέμου, όσο και της ματαιοδοξίας των ανθρώπων, μέσα από μια ομάδα νεκρών, που τους ανακοινώνεται ότι ήρθε η μέρα της συγχώρεσης και όλοι θα επιτρέψουν σπίτι τους, όμως υπάρχουν μερικά προβλήματα με τη σειρά…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.