Επιστροφη στις νικες για τον Ηροδικο

Ηρόδικος – Αργοναύτες Βόλου 58-50

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε το τμήμα μπάσκετ του Ηρόδικου που επικράτησε των μαχητικών Αργοναυτών Βόλου με 58-50 το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι αθλητές του Κίμωνα Λεχούδη, παίζοντας σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή τους βγάλανε όμορφες φάσεις και κέρδισαν δικαιολογημένα το χειροκρότημα του κόσμου, ο οποίος γέμισε την κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας.
Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Ηρόδικος είχε τα ηνία στο σκορ, έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση και καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα.

Πρώτος σκόρερ από πλευράς Ηρόδικου ήταν ο Γιώργος Λεχούδης με 12 πόντους μαζί με τον  Αράμπογλου ενώ ακολούθησε με 11 πόντους ο Χριστόδουλος Παπαδόπουλος. Από πλευράς Αργοναυτών πρώτος σκόρερ ήταν ο  Κυριάκης με 23 πόντους και ένα τρίποντο ενώ ακολούθησε ο  Μπαρμπαγεωργόπουλος  με 14 πόντους.

Αυτή τη στιγμή ο Ηρόδικος έχει 2/2 στην έδρα του έχοντας επικρατήσει του Πανσερραϊκού και των Αργοναυτών Βόλου ενώ αντίθετα έχει ηττηθεί στα Τρίκαλα και στην Καβάλα.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

 Οι δύο προπονητές στάθηκαν στη σημασία που έχει η συμμετοχή αρχικά στο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ με τον προπονητή των Αργοναυτών κ. Μπαρμπαγεωργόπουλο να επισημαίνει πως η αντιπαλότητα κρατάει μόλις 40΄ και πάνω από όλα είναι φίλοι οι αθλητές, καθώς έχουν κοινό στόχο. Παράλληλα εξέφρασε την άποψη του πως ο διαχωρισμός του πρωταθλήματος σε δύο κατηγορίες βοηθά στην ποιότητα των αναμετρήσεων, καθώς πλέον δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Στην αντίπερα όχθη, ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ηρόδικου Κίμωνας Λεχούδης, ο οποίος συνεχάρη μεν τους αθλητές αλλά παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα του Ηρόδικου μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερο μπάσκετ στη συνέχεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.