Επιστροφη στα θρανια και μια … εκπληξη περιμενει τους μαθητες του 4ου Δημοτικου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ομορφαίνει το σχολείο με χρωματιστές πινελιές

Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής λίγο μετά τις διακοπές του Πάσχα. Μία έκπληξη περιμένει, ωστόσο, τα παιδιά αφού χάρη σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο σχολείο έγιναν εργασίες ελαιοχρωματισμού, μικροεπιδιορθώσεις, ενώ ζωγραφιές έχουν αρχίσει να γεμίζουν με χαρούμενα χρώματα κάθε χώρο!
 

Ο Σύλλογος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής καθώς και την επιχείρηση «Γκορτσίλα Γεωργίου – Χρώματα & Υλικά οικοδομών» στην Αίγειρο που, κάνοντας μία όμορφη χειρονομία, χορήγησαν μπογιές και χρώματα για την διακόσμηση, ενώ μαζί με τους γονείς και τους κηδεμόνες εργάσθηκαν ο ελαιοχρωματιστής, κ. Νίκος Τσουλιάγκας και η κ. Χρύσα Μαρίνου, δημιουργώντας υπέροχες ζωγραφιές για τους τοίχους των διαδρόμων.


Και επειδή όπως είπαν οι εμπνευστές της πρωτοβουλίας «τα ωραία τώρα ξεκινάνε» η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη! Καλούν, λοιπόν, όσους θέλουν να βοηθήσουν στις εργασίες ή στην καθαριότητα την επόμενη εβδομάδα να το δηλώσουν στην σελίδα «Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής» στο Facebook!
 
Το σχολείο πρέπει να είναι ένας όμορφος και καθαρός χώρος για να τον αγαπούν οι μαθητές! Πολλά μπράβο, λοιπόν, σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει σε αυτήν την κατεύθυνση. Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.