Επιστρεφει για να διασκεδασει αλλα και να δωσει πολυτιμες εμπειριες το «Wegrow Kids Festival»

Το δεύτερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 6-8 Σεπτεμβρίου στην Εκτενεπόλ, στην πλατεία πίσω από το Μουσικό Σχολείο

Ένα τριήμερο μάθησης και διασκέδασης για τα παιδιά, λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων, υπόσχεται για ακόμα μια χρονιά η ΔΚΕΠΠΑΚ, η οποία διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το «Wegrow Kids Festival» στην Εκτενεπόλ από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.
 
Η ιδέα για το Φεστιβάλ, σημείωσε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, προήλθε από την Ελευθερία Κυρέζογλου και την Χριστίνα Σόφτα, που μένουν στην περιοχή, έχουν παιδιά και σχέση με την εκπαίδευση, και σκέφτηκαν πως το άλσος που βρίσκεται πίσω από το μουσικό σχολείο και το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ θα πρέπει να ζωντανέψει ξανά.
 
Αυτή την ιδέα πήρε η ΔΚΕΠΠΑΚ, θεωρώντας πως είναι κάτι καινούριο και δεν έχει κάτι παρόμοιο στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, πραγματοποιώντας πέρυσι το πρώτο Φεστιβάλ.
 
Το ξεκίνημα έδειξε πως ήταν μια υπέροχη προσπάθεια, κάτι που εισέπραξαν από τους γονείς και τα παιδιά, και θεώρησαν πως θα πρέπει να συνεχιστεί.
 
Για αυτό και φέτος έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις, δουλεύοντας για την υλοποίηση του από το χειμώνα, για ένα τριήμερο γεμάτο από εκδηλώσεις που απευθύνονται στα παιδιά, από 1 χρονών μέχρι 15, σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα.
 
Ήδη από πέρυσι είχαν πολύ μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, και πέρα από τα σχήματα, συμμετέχουν πολλοί εθελοντές τόσο γονείς όσο και νέοι, η παρουσία των οποίων είναι πολύ σημαντική.
 
Την προσπάθεια στηρίζουν και οι υπηρεσίες του Δήμου συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος και να πάρει ζωή, τόσο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, όσο και μετά από αυτό, μαζί με την γειτονική παιδική χαρά.
 
Ένα σημαντικό κομμάτι είναι ότι η ιδέα για το Φεστιβάλ δεν προήλθε από την ίδια της Επιχείρηση, αλλά εξωτερικά, με την κ. Λιβεριάδου να τονίζει πως παρόλο που ως ΔΚΕΠΠΑΚ έχουν το δικό τους προγραμματισμό, ακούει πάντα τις προτάσεις των δημοτών, και στηρίζουν ό,τι αξιόλογο μπορεί να δώσει μια διαφορετική νότα στην πόλη.
 
Κάλεσε λοιπόν τους γονείς να έρθουν με τα παιδιά τους, να μάθουν και να περάσουν όλοι πολύ όμορφα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.