Επιστολη Ο. Μουμιν προς Ν. Χαρδαλια

Υιοθέτησε και προώθησε το αίτημα των καταστηματαρχών για άρση των περιοριστικών μέτρων στη Ροδόπη

Μία μόλις ημέρα χρειάστηκε ο δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν, προκειμένου να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα των Σωματείων Ζυθεστιατόρων και Καφεποτοπωλών Ροδόπης, που ζητούσουν από αυτοδιοικητούς και αιρετούς να ασκήσουν πολιτικές παρεμβάσεις ώστε να αρθεί το μέτρο κλεισίματος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος τα μεσάνυχτα. Ο κ. Μουμίν απέστειλε επιστολή προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κάνοντας του γνωστό το αίτημα, συμμεριζόμενος της αγωνία τους.

Στην επιστολή του ο κ. Μουμίν σημειώνει:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας επιβλήθηκαν έκτακτα περιοριστικά μέτρα στην ΠΕ Ροδόπης στα πλαίσια αντιμετώπισης της διασποράς του κορονωϊού.

Πλην όμως εδώ και 12 μέρες η ΠΕ Ροδόπης δεν παρουσίασε κανένα κρούσμα κορονωϊού.

Με αποτέλεσμα τη δεδομένη χρονική στιγμή να έχουν εκλείψει οι λόγοι συνέχισης των περιοριστικών μέτρων που αφορούν κυρίως τους κλάδους της εστίασης και καφέ.

Έχοντας λάβει σχετική επιστολή από τους εκπροσώπους των ανωτέρω κλάδων, την οποία σας τη διαβιβάζω συνημμένα, παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Επ’ ευκαιρίας δε σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά προσωπικά και εκ μέρους των δημοτών του Δήμου Ιάσμου για την αγαστή και υποδειγματική μας συνεργασία κατά την περίοδο επιβολής αυστηρών περιοριστικών μέτρων  (καραντίνας) στον οικισμό Αγιάσματος του Δήμου μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.