Επιστολες Αναγνωστων

Επιτομή του αυταρχισμού, η συμπεριφορά του κ. Γ. Ιωαννίδη στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ

Η ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα καταγγέλλει τα μέλη της ΠΑΣΚ στην Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ, για αυταρχική, αλαζονική, μικροπρεπή και αντισυνδικαλιστική συμπεριφορά, κατά την αξιωμάτωση της 4/2/2009.

Ο «δημοκράτης» αρχηγός της πλειοψηφίας, κ. Γεώργιος Ιωαννίδης, απέκλεισε την παράταξη της ΔΑΚΕ και τους ψηφοφόρους της από κάθε δυνατότητα λόγου, εκφράζοντας την άποψη ότι «η ΠΑΣΚ θα πάρει όλες τις θέσεις γιατί έχει την πλειοψηφία»!

Παραλείποντας, έστω και από συνδικαλιστική δεοντολογία, να δώσει το δικαίωμα αντιπρότασης για τη θέση του προέδρου εκ μέρους της ΔΑΚΕ, ως άλλο…«πρωθυπουργός», μοίρασε «αξιώματα-υπουργεία», αυτόπροτείνοντας μάλιστα για το αξίωμα του αναπληρωτή προέδρου, τον ίδιο του τον εαυτό!

Έτσι λοιπόν δρουν οι δημοκρατικές παρατάξεις;

Αυτό είναι το «νέο πρόσωπο» της ΠΑΣΚ;

Τόσο πολύ κάποιοι διψούν για αξιώματα, σφραγίδες και οφίκια;

Μπροστά σ’ αυτήν την αυταρχική λογική, μέσα στην οποία κινήθηκε ο πλειοψηφών σύμβουλος, συμπαρασύροντας και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής του, η ΔΑΚΕ παραμένει μαχόμενη και σε επαγρύπνηση.

Η ΔΑΚΕ, δεν θα είναι εκεί «για να δώσει εξετάσεις» όπως διατύπωσε ο κ. Ιωαννίδης, παρασυρόμενος από το επάγγελμα του δασκάλου που φαίνεται να επιτελεί, ούτε για να κουβαλάει αφίσες ως άλλος βοηθός του προέδρου κ. Τσουκαλά.

Η ΔΑΚΕ θα παραμείνει εκεί αγωνιζόμενη για τους συναδέλφους και τα συμφέροντά τους.

Θα είναι εκεί για να καταθέτει προτάσεις για τα συμφέροντα του κλάδου.

Θα είναι εκεί για να αγωνίζεται για δίκαια αιτήματα, και όχι για να συμμετάσχει σε στείρα αντιπαράθεση.

Η ΔΑΚΕ, θα είναι εκεί, είτε κατέχει αξιώματα είτε όχι.


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.