Επισκεψη του πρωθυπουργου στην Εκθεση “Θρακη 2010”

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην έκθεση «Θράκη 2010». Επίσκεψη συμβολικού κυρίως περιεχομένου, για να αποδώσει τιμή στην επιχειρηματικότητα της περιοχής, επισκεπτόμενος κάποια μόνο εκ των περιπτέρων.

Συνοδεύονταν από το κλιμάκιο των υπουργών που μαζί του επισκέφθηκε την «Θράκη», μεταξύ των οποίων διακρίναμε την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, την οποία είδαμε να επισκέπτεται συστηματικά εκτός της συνοδείας του πρωθυπουργού, περίπτερα επιχειρήσεων, τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, την υφυπουργό Οικονομίας Θεοδώρα Τζάκρη και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλη Καρχιμάκη. Στο πλάι του πρωθυπουργού ήταν και ο Κομοτηναίος υφυπουργός Γιώργος Πεταλωτής.

Πληθώρα συμπολιτών έσπευσαν να χαιρετήσουν τον πρωθυπουργό και τον ακολουθούσαν κατά πόδας ανά περίπτερο. Ιδιαίτερη ήταν η παραμονή του πρωθυπουργού στο περίπτερο του δήμου Καβάλας και του Μουσείου Καπνού, όπου του ενεχειρίσθη αναμνηστική φωτογραφία του πατέρα του, την οποία ο πρωθυπουργός ευχαρίστως παρέλαβε.

Εν τούτοις, και επειδή είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα η φήμη ότι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί όλα τα περίπτερα της Έκθεσης, βαθιά ήταν η απογοήτευση των παρισταμένων εκθετών, μια και ο Γιώργος Παπανδρέου εξακολουθεί να παραμένει δημοφιλής πολιτικός, από την επίσκεψή του σε λίγα μόνο περίπτερα της Έκθεσης.

Κατά τη διάρκεια της αναμονής, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Έκθεση διακρίναμε τον δήμαρχο Φερών Γιώργο Ούστογλου, τον πρώην δήμαρχο Βιστωνίδας Βασίλη Τσολακίδη, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ξάνθη Χρήστο Πούλιο, και εξερχόμενοι εντοπίσαμε τον γραμματέα του Κινήματος Σωκράτη Ξυνίδη.

 

Γεύμα στο πόδι

 

Μετά τη σύσκεψη στη νομαρχία Ροδόπης με την Οικονομική και Πολιτική Επιτροπή ακολούθησε σύντομο γεύμα του πρωθυπουργού στο «Σταθμό», του  προέδρου μέχρι πρότινος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αργύρη Αργυρόπουλου.

 

Στο γεύμα απ’ ό,τι μάθαμε σε μπουφέ σερβιρίστηκαν σουβλάκι, κοτόπουλο και χοιρινό,  τυροκροκέτες, φλογέρες, ραπανάκια, αγγούρι, ντομάτα, τσίπουρο, ούζο, νερό και αναψυκτικά. Ο πρωθυπουργός και οι συνοδεύοντες αυτών υπουργοί γευμάτισαν στο πόδι χωρίς μαχαιροπίρουνα. Χαιρέτισαν όσους εκ των συμπολιτών ήταν στο σταθμό και πόζαραν σε αναμνηστική φωτογραφία με τον Αργύρη Αργυρόπουλο και την οικογένειά του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.