Επισκεψη του Μιχαλη Τζελεπη στη Φιλλυρα

Για θέματα που αφορούν τον καπνό, τη φορολόγηση των ενισχύσεων και τις αλλαγές στο ασφαλιστικό

Στη Φιλλύρα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Μιχάλης Τζελέπης, μαζί με τοπικά στελέχη, μεταξύ των οποίων ο γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Γκαράνης και η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, όπου είχε συζήτηση με τοπικούς αγρότες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους εξέθεσε τις λύσεις που προτείνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη για τον πρωτογενή τομέα.
 

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η καπνοπαραγωγή, μιας και ο καπνός είναι από τα βασικότερα προϊόντα που παράγει η περιοχή με πολλές οικογένειες να επιβιώνουν από αυτόν, η φορολόγηση των κοινοτικών ενισχύσεων αλλά και τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό των αγροτών.
 
Εξέφρασε δε την άποψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πως ο αγροτοδιατροφικός τομέας θα πρέπει να είναι ο βασικός τομέας που πρέπει να στηριχθεί η χώρα ώστε να βγει από την κρίση, αντίθετα όμως η κυβέρνηση φέρνει καταστροφικά μέτρα σε συνδυασμό με μια φοροκαταιγίδα και εισφοροκαταιγίδα το αμέσως επόμενο διάστημα.
 

Για αυτό και θεώρησε κρίσιμο για την επιβίωση των αγροτών και ολόκληρου του πρωτογενούς τομέα γενικότερα να αντιστραφούν αυτές οι πολιτικές μέσα στο 2017.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.