Επισκεψη του αντιπεριφερειαρχη Ροδοπης Ν. Τσαλικιδη στη Pharmathen

Μαζί με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Ι. Αχμετ
Την εργοστασιακή μονάδα της Pharmathen στις Σάπες επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ιμπράμ Αχμέτ.
 
Την υποδοχή και την ξενάγηση στον χώρο του εργοστασίου,που λειτουργεί στις Σάπες από το 2010, ανέλαβε ο Διευθυντής κ. Σταμούλης , ο οποίος αρχικά μίλησε για την δυναμική της επιχείρησης και το εξαιρετικά εκπαιδευμένο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει η μονάδα. Επιπλέον αναφέρθηκε στο επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας Pharmathen,ώστε η εργοστασιακή μονάδα των Σαπών να ενισχύσει παραγωγή της με στόχο την μεγαλύτερη ανάπτυξη και διείσδυση στη διεθνή αγορά φαρμάκου, μια εξέλιξη που θα σημαίνει επιπλέον θέσεις εργασίας.
 
Ο κ. Τσαλικίδης έμεινε εντυπωσιασμένος από την τεχνολογία του εργοστασίου και τις υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας, ασφάλειας και υγιεινής που τηρούνται ενώ τόνισε την σημασία που έχει το εργοστάσιο για την περιοχή όπως και για τις προοπτικές που δημιουργούνται μέσα από αυτό. Επιπλέον επισήμανε πως σε περίοδο κρίσης είναι άξιοι επαίνου, καθώς η Pharmathen παίζει σπουδαίο ρόλο στον τομέα της φαρμακοβιομηχανίας και κατ´ επέκταση στην οικονομία της Θράκης.
 
Ο Νίκος Τσαλικίδης συνεχάρη τον κ. Σταμούλη και όλο το προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο εργοστάσιο, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για μελλοντική συνάντηση το προσεχές διάστημα.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.