Επισκεψη της Ελενης Λαφτση στη δημοτικη αγορα και στο ΚΑΠΗ Κομοτηνης

Γόνιμες συζητήσεις για την επικεφαλής και υποψήφιους δημ. Συμβούλους της «ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής»

Τη δημοτική αγορά και ένα εκ των ΚΑΠΗ Κομοτηνής επισκέφθηκε τη Δευτέρα η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής κ. Ελένη Λαφτσή, συνοδευόμενη από υποψηφίους της δημοτικής παράταξης. Η επικεφαλής της «ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής» σε θερμό κλίμα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους επαγγελματίες της δημοτικής αγοράς, οι οποίοι μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, καταφέρνουν και επιβιώνουν, με πολύ προσωπική εργασία.
 
«Ακούσαμε με προσοχή τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους» επεσήμανε σε δηλώσεις της η κ. Λαφτσή για να προσθέσει πως «εκφράσαμε τη δέσμευσή μας για την αναμόρφωση του χώρου που στεγάζεται η δημοτική αγορά, ώστε να γίνει πιο σύγχρονος, λειτουργικός και κατά επέκταση και πιο ελκυστικός για τους συνδημότες μας, αλλά και τους ίδιους τους επαγγελματίες».
 

Όσο για την επίσκεψη στο ΚΑΠΗ η ίδια εξήγησε πως «συζητήσαμε με ανθρώπους αξιοπρεπείς, απόμαχους της ζωής, που έζησαν σε πολύ πιο δύσκολα χρόνια και συνεχίζουν να στηρίζουν ακούραστοι τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Μάθαμε πολλά από αυτή τη συνάντηση. Κυρίως όμως μάθαμε ότι στη ζωή σημασία έχει να αγωνίζεσαι και να μην τα παρατάς στις δυσκολίες. Τους αξίζει να κάνουμε το καλύτερο γι αυτούς και δεσμευόμαστε ότι θα είναι στις προτεραιότητές μας!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.