Επισκεψη εξπρες Καμμενου στη Θρακη

Σε Ξάνθη, Μεγάλο Δέρειο, Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας την Πέμπτη

Σε Ξάνθη και Έβρο βρέθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη.
Αρχικά επισκέφθηκε την Ξάνθη, όπου παρευρέθηκε στην Τελετή Παράδοσης Πολεμικών Σημαιών στους Σχηματισμούς XII – XV M/K MΠ – ΧΧ ΤΘΜ του Δ’ ΣΣ. Στη συνέχεια επιθεώρησε το ανακαινισμένο από το Μηχανικό του Στρατού Ξηράς δημοτικό σχολείο του Μεγάλου Δερείου.

Αμέσως μετά μετέβη στην Ορεστιάδα όπου παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων 12 στρατιωτικών οικημάτων, ενώ η επίσκεψή του ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου επισκέφθηκε το Κέντρο Εξομοιωτών.
 
Μιλώντας στην Ορεστιάδα διαβεβαίωσε τους τοπικούς άρχοντες, ότι στόχος του υπουργείου είναι να μετακινηθούν ακόμα περισσότερες δυνάμεις στην περιοχή της Θράκης και, ιδιαίτερα, στην περιοχή του Έβρου.
 
Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε πως γίνεται η αναδιαμόρφωση όλου του σχεδιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων με μετακίνηση μονάδων από περιοχές της νοτίου και της κεντρικής Ελλάδος προς τα βόρεια σύνορα και, ιδιαίτερα, προς την περιοχή της Θράκης, όπου θεωρεί πως θα βοηθήσουν και στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.