Επισκεψη αστραπη του αντιπροεδρου της ΝΔ στην Κομοτηνη

Συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρήστο Μέτιο και επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Βεργίνας» στην Β.Ι.Π.Ε. Κομοτηνής

Επίσκεψη αστραπή, πραγματοποίησε χθες στην Κομοτηνή, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Βόρειο Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη που είχε χθες κεντρική πολιτική ομιλία.
 
Ο κ. Γεωργιάδης έκανε δύο στάσεις στη Ροδόπη, ξεκινώντας νωρίς το πρωί από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρήστο Μέτιο.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του, που κράτησε περίπου μία ώρα, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ ενημέρωσε τον κ. Γεωργιάδη για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της Περιφέρειας, τον στρατηγικό σχεδιασμό της διοίκησης, την πορεία του ΕΣΠΑ, ενώ συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που αφορούν στις ζωονόσους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, λόγω του ευνοϊκού φορολογικού περιβάλλοντος στη γειτονική Βουλγαρία.
 
Στις δηλώσεις του ο κ. Μέτιος ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρος της ΝΔ για την επίσκεψή του, κάνοντας λόγο για έναν πολιτικό «που λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους» ενώ ζήτησε από τον ίδιο να είναι αρωγός και σύμμαχος της Περιφέρειας σε ό,τι χρειαστεί. 

Άδωνις Γεωργιάδης «Η ΝΔ ζητάει εκλογές, γιατί πιστεύει ότι η παραμονή του κ.Τσίπρα στην εξουσία βλάπτει τον τόπο» 

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Μέτιο τονίζοντας πως είναι αντάξιος συνεχιστής του σπουδαίου έργου που άφησε πίσω του ο εκλιπών Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης, επισημαίνοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και συνολικά τα στελέχη της ΝΔ στηρίζουν τις προσπάθειές της Περιφέρειας ώστε να προχωρήσει η περιοχή και να φτάσει στα επίπεδα που μπορεί, υποσχόμενος πως θα είναι όσο γίνεται περισσότερο αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.
 
Ερωτηθείς σχετικά με το πώς μεταφράζει ο ίδιος την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε επίπεδο πολιτικών στελεχών και το ενδεχόμενο αυτή να συνδέεται με πρόωρες εκλογές ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως «αργά ή γρήγορα θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις» επισημαίνοντας την ετοιμότητα της ΝΔ.
 
 «Όταν μία κυβέρνηση έχει την δημοσκοπική εικόνα που είδατε χθες, εκ των πραγμάτων υπάρχει πολιτική αστάθεια. Κανένας δεν πιστεύει στα αλήθεια ότι μπορεί να μείνει για μακρό χρονικό διάστημα στην κυβέρνηση, όταν ο λαός του δεν τον θέλει. Άρα προφανώς αργά ή γρήγορα θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις. Η ΝΔ ζητάει εκλογές, γιατί πιστεύει ότι η παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία βλάπτει τον τόπο και είμαστε περισσότερο έτοιμοι παρά ποτέ για εκλογές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ακολουθήσει στο ακέραιο τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, το κόμμα έκανε τις εσωκομματικές του διαδικασίες, έχουμε ήδη χιλιάδες αιτήσεις για τα ψηφοδέλτιά μας και επομένως τη μέρα που θα αποφασίσει ο κ. Τσίπρας ή η Βουλή ότι πάμε σε εκλογές, η ΝΔ θα είναι παρούσα και θα νικήσει αυτές τις εκλογές» δήλωσε.
 
Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ πρόσφερε ως αναμνηστικό δώρο στον κ. Γεωργιάδη δύο λευκώματα που αφορούν τη Θράκη. 

«Η Βεργίνα ένα μικρό θαύμα» 

Δεύτερος σταθμός της επίσκεψης του κ. Γεωργιάδη στάθηκε η Ζυθοποιία «Βεργίνα» τις εγκαταστάσεις της οποίας, στην Β.Ι.Π.Ε. Κομοτηνής επισκέφθηκε αμέσως μετά. Ο κ. Γεωργιάδης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ικανοποιώντας όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, ένα προσωπικό του αίτημα, που είχε από την πρώτη επαφή που είχε με τα στελέχη της εταιρείας, από την συζήτηση στην Βουλή των σχετικών νομοθετικών πρωτοβουλιών που έπλητταν τότε όλη την παραγωγή. «Ήθελα από τότε να έρθω να δω από κοντά αυτό το μικρό θαύμα, γιατί η Βεργίνα είναι ένα θαύμα» τόνισε επισημαίνοντας πως «κατάφερε να οικοδομήσει ένα ισχυρό brand, σε μια ανταγωνιστική αγορά, όχι εύκολα, όπως θυμόμαστε όλοι».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.