Επισκεψεις του νομαρχη Α. Γιαννακιδη σε Νοσοκομειο, Γηροκομειο και ΚΑΠΗ

Τις καθιερωμένες εορταστικές επισκέψεις του στο ΚΑΠΗ, το Γηροκομείο και το Νοσοκομείο Κομοτηνής πραγματοποίησε χθες το πρωί ο νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης συνοδευόμενος από τους αντινομάρχες Παναγιώτη Γρηγορόπουλο, Χρήστο Τσαραμπουλίδη και Χατζή Οσμάν Αχμέτ.

Mετέφερε, με την ολοκλήρωση των επισκέψεών του, τη συγκίνησή του από την επικοινωνία του με τους ηλικιωμένους. «Η επιλογή ήταν ουσιαστική αλλά και σημειολογική. Θα είμαστε κοντά στην τρίτη ηλικία σε ό,τι χρειαστεί» δήλωσε.

Μπροστά στο νοσοκομείο Κομοτηνής επέλεξε να αναφερθεί στο ότι προχωράει η μελέτη για τον εκσυγχρονισμό του, τονίζοντας την πολύ καλή συνεργασία που έχει με τον υπουργό Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη και τον γ.γ. της περιφέρειας ΑΜ-Θ Μιχάλη Αγγελόπουλο. «Στοχεύουμε το 2006 να δημοπρατήσουμε το έργο για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου με σκοπό την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας κι αυτό αποτελεί μια προσωπική δικαίωση. Ίσως τα 30 εκατ. ευρώ να δημιουργήσουν ένα κόσμημα για την περιοχή.

Θα είναι και ο πρώτος ιεραρχημένος κοινωνικός στόχος. Εκτιμώ ότι θ’ αποτελέσει έργο προένταξης στη νέα προγραμματική περίοδο».

Ο κ. Γιαννακίδης ευχήθηκε καλή χρονιά και να συνεχίσουν να συνεργάζονται όλοι οι θεσμικοί κοινωνικοοικονομικοί φορείς για την πρόοδο και την προκοπή της Ροδόπης. «Θεωρώ ότι το μέλλον της περιοχής θα είναι λαμπρό και σ’ αυτή την πρόσκληση για αναπτυξιακή συμπόρευση, σ’ αυτή τη διαδρομή για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας θα είμαστε όλοι μαζί».

Μ.A.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.