Επισκεψεις σε Περιφερειαρχη και Δημαρχο Κομοτηνης απο τον Γιαννη Κιλτσικη

Τουρισμός ενίσχυση επιχειρήσεων και παρεμπόριο στην «ατζέντα» των συναντήσεων

Το πρωί της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου 2017, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΡ και επικεφαλής του συνδυασμού « Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία Μαζί από το χτες στο Αύριο» Γιάννης Κιλτσίκης επισκέφτηκε στα γραφεία τους τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ  κ. Χρήστο Μέτιο και τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη.
 
Εγκάρδια αλλά και ουσίας  η συνάντηση με τον Χρήστο Μέτιο κατά την οποία από τον κ. Κιλτσίκη τέθηκαν θέματα όπως το παρεμπόριο, η ενίσχυση των μικρών και  μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως και το φλέγον θέμα της αξιοποίησης όλων των περιοχών τουριστικού ενδιαφέροντος, η οποία θα συμβάλει τα μέγιστα στην αύξηση της επιχειρηματικότητας στην Ροδόπη.
 

Στο ίδιο εγκάρδιο κλίμα και η συνάντηση με τον Γιώργο Πετρίδη με κύριο θέμα συζήτησης  τους τρόπους ανάδειξης της παραλιακής ζώνης του δήμου, η οποία μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε πόλο έλξης επισκεψιμότητας και παραγωγής πλούτου για τον νομό μας.
 
Ο κ. Κιλτσίκης στο αμέσως  επόμενο χρονικό διάστημα θα εντείνει τις επίσημες επαφές του με τις αρχές και τους φορείς της Ροδόπης, ώστε να τους ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα του αλλά και να τονίσει το όραμα του για συλλογική δράση ως προς την επίλυση όλων των προβλημάτων με σκοπό την απρόσκοπτη και ραγδαία ανάπτυξη της Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.