Επισημη πρωτη, υπο την ιδιοτητα του Αντιπεριφερειαρχη Ροδοπης, για τον Νικο Τσαλικιδη

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ - «Μόνο με διάλογο, συνεργασία και όρεξη για ανανέωση και καινοτομία θα μπορέσουμε να κάνουμε έστω και ένα βήμα μπροστά»

«Όποια και αν είναι η θέση του καθενός από εμάς σε αυτή την αίθουσα, ο στόχος παραμένει ο ίδιος και οφείλει να είναι κοινός, η ανάπτυξη του τόπου μας, την Περιφέρειας μας». Με τα λόγια αυτά θέλησε ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, να ευχαριστήσει το σύνολο του Περιφερειακού Συμβούλιου, αλλά και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Περιφερειακής Αναγέννησης» που τον ψήφισαν, στην χθεσινή πρώτη για τον ίδιο υπό την ιδιότητα του αντιπεριφερειάρχη, συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
«Αισθάνομαι την ανάγκη πρώτα και πάνω απ’ όλα να χαιρετήσω το σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου από την θέση πλέον του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης. Μια θέση ευθύνης, θέση στην οποία με τίμησαν και με ανέδειξαν πρώτιστος οι συμπολίτες μου και οι συνάδελφοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη» ξεκίνησε ο ίδιος λαμβάνοντας τον λόγο στην αρχή της συνεδρίασης απευθύνοντας στην συνέχεια ενωτικό κάλεσμα προς το σύνολο του σώματος.
 
«Θέλω να τονίσω ότι όποια και αν είναι η θέση του καθενός από εμάς σε αυτή την αίθουσα, ο στόχος παραμένει ο ίδιος και οφείλει να είναι κοινός» υπογραμμίζοντας πως «οφείλουμε να υπηρετήσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση με υψηλό και έντονο το αίσθημα της ευθύνης». «Κρίση μου και βαθειά πεποίθηση μου είναι ότι μόνο με διάλογο, συνεργασία και όρεξη για ανανέωση και καινοτομία θα μπορέσουμε να κάνουμε έστω και ένα βήμα μπροστά» κατέληξε ο ίδιος ευχόμενος μία καλή και παραγωγική θητεία.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.