Επιμνημοσυνη δεηση για τους πεσοντες «υπερ πιστεως και πατριδος»

Παραμένουν αθάνατοι στη μνήμη όλων

Μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των ηρωικώς πεσόντων υπέρ Πίστεως και Πατρίδος κατά τους αγώνες του Έθνους, τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, το Ψυχοσάββατο 2 Μαρτίου στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Κομοτηνής.
 

Παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και απλοί πολίτες, που θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη όλων όσων έπεσαν παλεύοντας για τα ιδανικά του Έθνους. Όλοι παρακολούθησαν με συγκίνηση την επιμνημόσυνη δέηση, το προσκλητήριο νεκρών, τη ρήψη βολών στη μνήμη τους με την τελετή να ολοκληρώνεται με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
 

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στάθηκε στην αξία της διατήρησης της μνήμης όλων των πεσόντων, που υπερασπίστηκαν τα ιδανικά της πατρίδας. Παράλληλα επισήμανε πως μέσα από την επιμνημόσυνη δέηση φροντίζουν όλοι να τιμούν αυτούς που «έφυγαν» πρόωρα από κοντά μας.
 
Τον Μητροπολίτη υποδέχθηκαν στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Κομοτηνής ο Διοικητής της 21ης ΤΘΤ  κ. Λάζαρος Καμπουρίδης και ο Διοικητής της 29ης  Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Γεώργιος Χατζηγεωργίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.