Επιλυση προβληματων υδρευσης του Δημου Μαρωνειας-Σαπων

Παρεμβάσεις σε τουλάχιστον οχτώ σημεία

Διαχρονικά δομικά προβλήματα της ύδρευσης του Δήμου Μαρωνείας–Σαπών , που είναι αποτέλεσμα της απουσίας συντηρήσεων και αδιαφορίας των προηγούμενων ετών , κλήθηκε να επιλύσει άμεσα και αποτελεσματικά η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Τις τελευταίες ημέρες εμφανίσθηκαν πολλαπλές βλάβες στα δίκτυα ύδρευσης στους οικισμούς του Δήμου, με συνέπεια να ενεργοποιηθεί το σύνολο του μηχανισμού του ακατάπαυστα από την προηγούμενη Παρασκευή έως σήμερα.

Με αυτοθυσία και στοχευμένες παρεμβάσεις έγιναν αποκαταστάσεις των κάτωθι προβλημάτων όπου εμφανίσθηκαν σε σημεία του Δήμου.

Βλάβες του κεντρικού δικτύου στην Αρίσβη , των διακοπτών στάθμης κάτω δικτύου υδροδότησης στα Πετρωτά , στο κεντρικό δίκτυο του μόνιμου οικισμού παλιννοστούντων ομογενών και στο παράπλευρο δίκτυο των Σαπών.

Αποκατάσταση υδροδότησης της Μαρώνειας , αλλαγή του αντλητικού μηχανήματος στη Βένα ενίσχυση της δεξαμενής νερού στη Νέα Σάντα, απομόνωση των φίλτρων νερού στα Κασσιτερά και εξοπλισμός της ανενεργής γεώτρησης στην Εργάνη.

Όπως διαβεβαιώνει η δημοτική αρχή, «ο Δήμος Μαρωνείας–Σαπών δίνει ακατάπαυστη μάχη ενάντια στα προβλήματα που κληρονόμησε και η οποία θα είναι νικηφόρα προς όφελος των δημοτών».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.