Επικρατησε του Αετου Μισχου ο Πανθρακικος

Αετός Μίσχου - Πανθρακικός 0-3

Ο Πανθρακικός πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση επικράτησε του μαχητικού Αετού Μίσχου με 3-0 δείχνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη προηγήθηκε με τον Νάνο στο 37΄ για να κάνει ο Παπαδόπουλος στο 55΄ το 2-0 ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καρασιούνας λίγα λεπτά μετά την είσοδο του.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ήταν φλύαρη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και ανέβασε την απόδοση του μετά το 30΄ όταν και απείλησε με την κεφαλιά του Νάνου ενώ στο 35΄ ο Κυριαλάνης με εκτέλεση φάου ανάγκασε τον πορτιέρο του Μίσχου σε εντυπωσιακή επέμβαση. Το γκολ ήρθε 2΄ αργότερα με σουτ του Ζήση Νάνου.

Η ομάδα της Κομοτηνής ευτύχησε να βρει δίχτυα γρήγορα στο δεύτερο μέρος με τον Νίκο Παπαδόπουλο, διώχνοντας ουσιαστικά το άγχος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του. Η πίεση συνεχίστηκε με τον Καρασιούνα να διαμορφώνει με πολύ δυνατό σουτ το τελικό 3-0.

Αετός Μίσχου (Μεμέτ): Τζαμπλιτάν, Οζπίτ, Τομπά Αλτάν (77΄ Καρατζίδης), Χαμζά Εμρέ, Τζαμί Μακρής, Χασάν Βολκάν, Μανάβ Σερχάτ, Μουσταφά Ισμαήλ, Σεμερτζή, Σαρακατσάνης (70΄ Γιασάρ)

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης) : Γεμενετζής, Τσαγκαλίδης (62΄ Καρασιούνας), Κυριαλάνης, Ζήκος, Ζάγκουλος, Κονόμι, Νάνος, Τοπάλι, Γκαϊδατζής (80΄ Παγώνης),  Παπαδόπουλος (70΄ Τσιανάκας), Βιόπουλος (77΄ Τρούπκος)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.