Επικοινωνια του Δ. Χαριτου με τη Διοικητρια του Νοσοκομειου και τους Διευθυντες των ΚΥ Σαπων και Ιασμου

«Ευθύνη όλων να περιορίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού» το μήνυμά του

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου επικοινώνησε την Πέμπτη με την διοικήτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής και τους δύο διευθυντές των Κέντρων Υγείας Σαπών και Ιάσμου για να τους εκφράσει την υποστήριξη του στη μεγάλη προσπάθεια του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού της περιοχής μας για την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την προστασία των κατοίκων. Ενώ σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Κομοτηνής εξέφρασε την συμπαράστασή του στο έργο των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στον βουλευτή βρίσκεται σε εξέλιξη η υλοποίηση όλων των απαραίτητων έκτακτων μέτρων με βάση τις οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και την ΥΠΕ, όπως και των μέτρων που συνδέονται με την επάρκεια σε υγειονομικό προσωπικό και τους έκτακτους χώρους υποδοχής σε μονάδες υγείας. Ενώ οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας δήλωσαν ότι είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε προκύψει.

Ο βουλευτής Ροδόπης, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης που είναι σε εξέλιξη μπροστά μας σε σχέση με τον κορωνοϊό, ανέφερε ότι χρειάζεται απόλυτη συμμόρφωση στις επιστημονικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας, στις οποίες σημαντικό ρόλο έχει η ατομική ευθύνη όλων.

Ο βουλευτής θα συνεχίσει την προσπάθεια ενημέρωσης γι’ αυτό αύριο θα έχει συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης και τον προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΑΜ-Θ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.