Επικινδυνοι δρομοι και εντονη δυσοσμια απο το δικτυο ομβριων στην οδο Λαβυρινθου

Αγανακτισμένοι οι περίοικοι

Την κατάσταση που παρουσιάζει η άσφαλτος αλλά και το δίκτυο ομβρίων υδάτων επί της οδού Λαβυρίνθου θίγει με ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Εμείς… η πόλη» κ. Χασάν Χασάν. Όπως επισημαίνει ο κ. Χασάν καίτοι σχετική αίτηση για ανακατασκευή του δικτύου ομβρίων υπάρχει κατατεθειμένη από τον Δεκέμβριο του 2014, δεν έχει εκτελεστεί κάποιο έργο.
 
«Οι σχάρες του συγκεκριμένου δικτύου έχουν καταστραφεί με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οδηγοί των δικύκλων και μικρά παιδιά» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Χασάν, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί επί της οδού για να συμπληρώσει πως «επίσης είναι έντονο το πρόβλημα της δυσοσμίας και τίθεται  θέμα της υγείας των κατοίκων καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Παρά τις αλλεπάλληλες και συνεχείς ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί προς τη ΔΕΥΑ Κομοτηνής, εξακολουθούν  να υφίστανται τα προβλήματα και να παίρνουν διαστάσεις καθώς η κάκιστη κατάσταση και συντήρηση του δικτύου ομβρίων υδάτων στην οδό Λαβυρίνθου εξακολουθεί να ταλαιπωρεί του κατοίκους αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς.
 
Με αίτηση μας από τον Δεκέμβριο του 2014 ζητήσαμε την ανακατασκευή και αντικατάσταση του δικτύου  προκειμένου να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής. Οι σχάρες του συγκεκριμένου δικτύου έχουν καταστραφεί με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οδηγοί των δικύκλων και μικρά παιδιά.
 

Επίσης είναι έντονο το πρόβλημα της δυσοσμίας και τίθεται  θέμα της υγείας των κατοίκων καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης.
 
Κατά την πρόσφατη επίσκεψη μας οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι καθώς οι υποσχέσεις που δόθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια για την επίλυση του προβλήματος δεν έχουν υλοποιηθεί.
 
Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να δημοσιεύουμε προβλήματα ως αναγκαστικό τρόπο επίλυσης αυτών.
 
Ζητούμε από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ και το Δήμο Κομοτηνής να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις και εργασίες που απαιτούνται, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.