«Επιχειρηση» κατεδαφισης αυθαιρετων και επικινδυνων κτισματων στον δημο Κομοτηνης

Συνολικά 10 ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν προσφορές στο διαγωνισμό του Δήμου, με 8 να προχωρούν στο επόμενο στάδιο

Στην έγκριση του πρακτικού της εξέτασης των δικαιολογητικών συμμετοχής των 10 συμμετεχόντων στον συνοπτικό διαγωνισμό για την εργασία: «Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων ή και επικίνδυνων κτισμάτων», προϋπολογισμού 59.954,00 ευρώ με 24% ΦΠΑ προχώρησε την Τρίτη 18 Απριλίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής.
 
Ο Δήμος Κομοτηνής έχει υποχρέωση ακίνητα τα οποία είναι αυθαίρετα ή δημιουργούν κίνδυνο στους πολίτες να τα κατεδαφίζει. Σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθείται ο δήμος ενημερώνει αρχικά τους ιδιοκτήτες, και σε περίπτωση που αυτοί δεν ανταποκριθούν, προχωρά στην κατεδάφιση, κόβει τιμολόγιο και το βεβαιώνει στο όνομα του ιδιοκτήτη.
 
Στον διαγωνισμό κατέθεσαν προσφορές 10 ενδιαφερόμενοι, από τους οποίους στο επόμενο στάδιο, του ανοίγματος των οικονομικών προσφορών, προχωρούν οι 8.
 
Το μεγάλο αυτό ενδιαφέρον οφείλεται, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Πολιτειάδη, στο γεγονός ότι πλέον ο Δήμος Κομοτηνής καταβάλλει άμεσα τα χρήματα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, και μεγάλες εκπτώσεις προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.