«Επενδυει» πανω στον Γκονα και τους αδερφους Πετριδη η ΑΕ Κομοτηνης

Στόχος των «Κιτρινόμαυρων» η ανάδειξη γηγενών αθλητών

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής από το 2013 βρίσκεται σε ανοδική πορεία βάζοντας ξανά το βόλεϊ στην καθημερινότητα των Κομοτηναίων. Αποκορύφωμα της ανοδικής πορείας ήταν η άνοδος στην Volleyleague το 2018 και η συμμετοχή στην ανώτατη κατηγορία. Μαζί με τις παραστάσεις υψηλού επιπέδου η ΑΕ Κομοτηνής είχε την ευκαιρία να αποκτήσει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την ανάδειξη αθλητών και σιγά-σιγά αυτή η προσπάθεια αποφέρει καρπούς.

Έτσι λοιπόν ο 18χρονος ακραίος Νίκος Γκόνας έχει καθιερωθεί στο Rotation του Ηλία Κρεούζη από πέρυσι, παίρνοντας σημαντικές παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Α2 δείχνοντας πως αν δουλέψει σκληρά και με προσήλωση το μέλλον του ανήκει. Μάλιστα ο νεαρός Κομοτηναίος πήρε χρόνο συμμετοχής και στην Volleyleague αποκτώντας αυτοπεποίθηση και δουλεύοντας με πολύ έμπειρους αθλητές.

Στην ομάδα της Κομοτηνής θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Κομοτηναίοι Θανάσης και Αλέξανδρος Πετρίδης, οι οποίοι εδώ και χρόνια ηγούνται των αναπτυξιακών τμημάτων των «Κιτρινόμαυρων» δείχνοντας αυτά τα στοιχεία στον Ηλία Κρεούζη, κάνοντας τον να τους εμπιστευτεί και να τους εντάξει στην ομάδα της Pre League.

Παράλληλα ο Κώστας Δεληγιαννίδης δουλεύει σκληρά στα αναπτυξιακά τμήματα αλλά και τα μικρότερα ηλικιακά με τους ανθρώπους της ομάδας να δηλώνουν πως σε λίγα χρόνια το βόλεϊ θα φτάσει ακόμα ψηλότερα και η ομάδα θα στηρίζεται σε γηγενείς αθλητές.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.