Επεκτεινονται και εκτος Κομοτηνης οι δρασεις του Αργοπορημενου Αη-Βασιλη

Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ από την Ελπίδα Σαπών

Η φιλανθρωπική δράση «Ο Αη-Βασίλης άργησε μία μέρα» μπήκε για τα καλά στη συνείδηση του κόσμου της Κομοτηνής εδώ και 7 χρόνια με τους πολίτες και τους Επαγγελματίες της Κομοτηνής να στηρίζουν έμπρακτα και να γεμίζουν τους σάκους! Φέτος για πρώτη φορά, οι δραστηριότητες επεκτάθηκαν και εκτός Κομοτηνής και συγκεκριμένα στις Σάπες, όπου θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 17:00 με στόχο την ενίσχυση των παιδικών χωριών SOS.

Άρτεμις Τσολάκη «Επεκτείνουμε και εκτός Κομοτηνής τις δράσεις του Αη-Βασίλη»

Αποτελώντας ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της δράσης «Ο Αη-Βασίλης άργησε μία μέρα», η Άρτεμις Τσολάκη μίλησε για την ηθική ικανοποίηση που νιώθει βλέποντας να διευρύνεται το φάσμα δραστηριοτήτων και εκτός Κομοτηνής.
«To Event  ήταν μια πρωτοβουλία της Ελπίδας Σαπών και του προπονητή του Συλλόγου Σωφρόνη Παπουή, για να συμμετέχουν στη δράση σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σαπών, τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών και τον Σύλλογο Πολιτισμού και Ανάπτυξης Σαπών αλλά και όλων των Φορέων της περιοχής».

Παράλληλα η κ. Τσολάκη αποκάλυψε πως θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις την ημέρα του τουρνουά με χορευτικά ενώ θα πραγματοποιηθούν και κληρώσεις με δώρα από ομάδες της Α1.  «Είναι μία πρώτη φορά που γίνεται κάτι αντίστοιχο εκτός Κομοτηνής και θέλουμε να μπορέσουμε να δώσουμε άλλη διάσταση στη Δράση. Μας γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός πως ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια και εκτός Κομοτηνής» ήταν τα λόγια της κ. Τσολάκη αναφορικά με το τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες.

«Ο κόσμος αγκαλιάζει για ακόμα μία χρονιά τις δράσεις του Αη-Βασίλη»

Διανύουμε το διάστημα δράσεων του αργοπορημένου Αη-Βασίλη, ο οποίος γεμίζει τους σάκους του για πολύ καλό σκοπό και η κ. Τσολάκη έκανε έναν απολογισμό των μέχρι τώρα δράσεων και παράλληλα παρέθεσε όλες τις δράσεις που θα ακολουθήσουν. «Το Jam Session πήγε πολύ καλά, η αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης  γέμισε από κόσμο κάθε ηλικίας, ακούστηκαν  νέα παιδιά και συγκροτήματα δίνοντας μας το έναυσμα για να το διευρύνουμε την επόμενη σεζόν σε 2 ημέρες» είπε η κ. Τσολάκη για τη δράση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ενώ παρέθεσε και τις επόμενες δράσεις «Σήμερα, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθούν οι Θεατρικές αγκαλιές στην Πολιτιστική Κίνηση  από τις θεατρικές ομάδες της πόλης, ενώ το Σάββατο μία νέα ομάδα, το ¨χοντρό μπιζέλι¨ κάνει ένα “Ταξίδι στον κόσμο της Φαντασίας”. Την Κυριακή, το Ωδείο Κώψα θα δώσει μία Συναυλία Κλασικής & Έντεχνης Μουσικής στο Ίδρυμα Παπανικολάου και οι δράσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη το απόγευμα με το τουρνουά μπάσκετ, στο οποίο συμμετέχουν οι Επαγγελματίες της πόλης» είπε η Άρτεμις Τσολάκη συνοψίζοντας το πρόγραμμα δράσεων.

Σωφρόνης Παπουής «Στόχος  της Ελπίδας Σαπών να μην περιορίζεται στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος»

Ο Σωφρόνης Παπουής, προπονητής της Ελπίδας Σαπών εδώ και δύο χρόνια στην Ελπίδα Σαπών, εξήγησε το σκεπτικό της διεξαγωγής αυτού του φιλανθρωπικού φιλικού τουρνουά. «Είμαι χαρούμενος που έχω καταφέρει να περάσω το στίγμα που ήθελα όταν ήρθα εδώ στις Σάπες, δηλαδή να μην περιοριζόμαστε εντός του παρκέ αλλά να κάνουμε και δράσεις για το καλό των συνανθρώπων μας» ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Παπουή, όταν κλήθηκε να εξηγήσει το σκεπτικό με το οποίο πάρθηκε η απόφαση για τη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού τουρνουά  και συμπλήρωσε για τους αφανείς ήρωες  αυτής της διοργάνωσης «Η πρόταση έγινε από την Άρτεμις Τσολάκη, που είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος και αμέσως σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο  και τους Φορείς έγινε πράξη».

Ο σκοπός είναι ιερός καθώς αφορά την ενίσχυση των παιδικών χωριών SOS και για τον λόγο αυτό ο κ. Παπουής απηύθυνε κάλεσμα  σε όλον τον κόσμο εντός Σαπών αλλά και από την Κομοτηνή προκειμένου να στηρίξει τη δράση για να  σταλεί ένα πού όμορφο μήνυμα. Κλείνοντας την κουβέντα ο προπονητής της Ελπίδας Σαπών αποκάλυψε πως θα συνεχιστούν οι δράσεις με στόχο να αναβαθμιστεί ο αθλητισμός των Σαπών αλλά του φιλανθρωπικού κινήματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.