Επανεκλεχτηκε στη ΜΕΣΥΑ του Ποταμιου η Κρινα Μενεσελιδου

Αναδείχθηκε μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του 3ου Συνεδρίου του Κινήματος

Με την επανεκλογή του Σταύρου Θεοδωράκη στη θέση του προέδρου και την εκλογή για πρώτη φορά του Γιώργου Μαυρωτά στη θέση του αντιπροέδρου με ποσοστό άνω του 90%, όπως και την πολιτική απόφαση του συνεδρίου, σε ψηφοφορίες που έγιναν 100% ηλεκτρονικά μέσω εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα των συνέδρων,  ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το συνέδριο του Ποταμιού, που διεξήχθη το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου.
 
Ένα συνέδριο πολλές εκλογικές διαδικασίες, από την οποία αναδείχθηκε εκ νέου μέλος της Μεγάλης Συνάντησης Αντιπροσώπων και η Κομοτηναία κ. Κρίνα Μενεσελίδου. 
 
Η κ. Μενεσελίδου επανεξελέγη στη Μεγάλη Συνάντηση Αντιπροσώπων, που όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του Ποταμιού, αποτελεί μία μικρογραφία του Κινήματος, καθώς τα μέλη της ΜΕΣΥΑ αντιπροσωπεύουν απευθείας τις Τοπικές Ομάδες Εθελοντών, τους Τομείς Πολιτικής, τις Κοινότητες της Επιτροπής Νεολαίας και της Επιτροπής Διαλόγου ενώ θα λάβουν μέρος οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές του Κινήματος. 
 
Η ΜΕΣΥΑ, έχει τον κεντρικό λόγο στις αποφάσεις καθώς εκλέγει τον Γραμματέα Οργανωτικού του Κινήματος και όλες τις κεντρικές ομάδες υποστήριξης, όπως είναι ο Πολιτικός Σχεδιασμός, η Επιτροπή Αξιολόγησης και Αξιοποίησης Στελεχών, η Επιτροπή Δεοντολογίας και η Επιτροπή Οικονομικής Διαχείρισης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.