Επαναλειτουργει το Θεατρικο Εργαστηρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνης

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής θα επαναλειτουργήσει και για την φετινή χρονιά το «Θεατρικό Εργαστήρι».

Είναι μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και σαν στόχο έχει να μυήσει στην θεατρική τέχνη τις νέες και τους νέους της πόλης μας.

Το «Θεατρικό Εργαστήρι» σε όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει μια πλούσια εμπειρία. Για φέτος στα πλαίσια της αναβάθμισής του έχει ήδη προγραμματίσει να ανεβάσει μια σημαντική θεατρική παράσταση. Μια παράσταση μιούζικαλ η οποία και θα είναι αφιερωμένη στο κοινό της πόλης μας.

Όσοι νέες και νέοι θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, θα πρέπει να προσέρχονται στη Γραμματεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής από Δευτέρα έως και Παρασκευή και από τις 10.00 π.μ. έως και τις 13.00 προσκομίζοντας φωτοτυπία της ταυτότητάς του και δύο φωτογραφίες.

Οι πρόβες θα γίνονται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη και Παρασκευή από τις 21.00 έως και τις 00.30. Η συμμετοχή στις πρόβες κρίνεται απαραίτητη για όσους θέλουν να συμμετέχουν στην παράσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής (05310-27484, 25970, 37770) από τις 12.00 έως και τις 14.00 μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.