Επαναλειτουργει απο το Δευτερα το Πανθρακικο Σταδιο Κομοτηνης

Για συγκεκριμένες κατηγορίες αθλητών και μαθητές της Γ΄ Λυκείου που προετοιμάζονται για εξετάσεις σε αθλήματα

Την επαναλειτουργία του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής αποφάσισαν ομόφωνα, την Παρασκευή 8.5.2020 στα γραφεία του ΕΑΚ Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εγκατάστασης.
 
Η απόφαση λήφθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις εξαγγελίες του Υπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και τα μέτρα επανεκκίνησης του αθλητισμού και της κοινωνίας.
 
Όπως σημειώνουν τα μέλη της διοίκησης, όλοι επιθυμούν την ταχεία επιστροφή στην κανονικότητα, στον αθλητισμό και στην κοινωνική ζωή χωρίς να αποκλείσουν και να απαγορεύσουν σε κανένα το αγαθό της άθλησης.
 
Ακολουθούν λοιπόν τις οδηγίες των αρμοδίων, όπως επίσημα τους αποστέλλονται και όχι όπως διαρρέουν και απευθύνονται στην υπομονή και την υπευθυνότητα όλων.
 
Έτσι περνούν ήδη στο ελεγχόμενο στάδιο επαναλειτουργίας της εγκατάστασης, με την ελπίδα και την επιθυμία, η υπεύθυνη στάση των αθλουμένων και τα μέτρα της διοίκησης να επιτρέψουν σύντομα τη χρήση από αθλητές ατομικών αθλημάτων, σωματεία και μαζικό αθλητισμό, και ευχαριστούν όλους για την κατανόηση, την υπομονή και τη συνεργασία.
 

Ποιοι θα μπορούν να αθλούνται

 
Η επαναλειτουργία του ΕΑΚ Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής από τη Δευτέρα 11.5.2020  θα γίνεται υπό τους εξής όρους :
1. Το στάδιο θα λειτουργεί κατά τις ώρες 09.00πμ-13.00μμ και 17.00μμ-21.00μμ παρουσία φύλακα.
2. Στην κεντρική είσοδο (η μόνη που θα είναι ανοιχτή) θα παρέχεται το υγειονομικό υλικό, το οποίο παρελήφθη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι αθλητές θα πρέπει να συμπληρώνουν το σχετικό ερωτηματολόγιο.
3. Η είσοδος θα επιτρέπεται στους αθλητές της ΠαραΟλυμπιακής ομάδας.
4. Η είσοδος θα επιτρέπεται στους αθλητές στίβου των Εθνικών Ομάδων και της ΠροΟλυμπιακής.
5. Η είσοδος θα επιτρέπεται για το άθλημα του τένις και μόνο κατόπιν ραντεβού. Ηλικίες 15+.
6. Η είσοδος θα επιτρέπεται στους διαιτητές της λίστας της ΕΠΟ.
7. Η είσοδος θα επιτρέπεται στους αθλητές των ομαδικών αθλημάτων, σε ολιγομελή γκρουπ, χωρίς μπάλα και μόνο κατόπιν ραντεβού. Ηλικίες 15+.
8. Η είσοδος θα επιτρέπεται στους αθλητές των μαχητικών αθλημάτων, σε ολιγομελή γκρουπ και χωρίς σωματική επαφή και κατόπιν ραντεβού Ηλικίες 15+.
 Εντός της εβδομάδας θα αποσταλεί ενημερωτικό email σε όλα τα ενεργά σωματεία (σύμφωνα με το Μητρώο που τηρεί η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής), προκειμένου τα σωματεία να δηλώσουν πρόθεση χρήσης της εγκατάστασης (ώρες, μέρες, αγωνιστικό δυναμικό, αθλητικό υλικό) και να καταρτιστεί πρόγραμμα λειτουργίας και χρήσης.
 
 Τα τηλέφωνα για ραντεβού και το email του Σταδίου είναι :
Email : [email protected]
Τηλ : 6972774386
 

Πως θα επαναλειτουργήσει το Στάδιο για τους μαθητές Γ΄ Λυκείου

 
Η επαναλειτουργία του ΕΑΚ Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής από τη Δευτέρα 18.5.2020 αυστηρά και μόνο για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι θα εξεταστούν στα προβλεπόμενα αθλήματα για την εισαγωγή τους στις στρατιωτικές, αστυνομικές, πυροσβεστικές σχολές, στις σχολές φυσικής αγωγής και αθλητισμού, υπό τους εξής όρους :
1. Το στάδιο θα λειτουργεί κατά τις ώρες 09.00πμ-13.00μμ και 17.00μμ-21.00μμ παρουσία φύλακα.
2. Στην κεντρική είσοδο (η μόνη που θα είναι ανοιχτή) θα παρέχεται το υγειονομικό υλικό, το οποίο παραλάβαμε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι μαθητές-αθλητές θα πρέπει να συμπληρώνουν το σχετικό ερωτηματολόγιο.
3. Για την είσοδο και ταυτοποίησή τους οι μαθητές-αθλητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους α) αντίγραφο του δελτίου ταυτότητας και β) αντίγραφο της αίτησης – δήλωσης υποψηφίου στις Πανελλήνιες εξετάσεις, στο οποίο θα έχει σημειωθεί η επιλογή συμμετοχής στις αντίστοιχες σχολές.
4. Οι προπονητές των αθλητών θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και να έχουν πάρει όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής (μάσκα, γάντια, αντισηπτικό, κλπ)
5. Το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο αθλουμένων εντός του σταδίου είναι τα δεκαπέντε (15) άτομα.
6. Οι μαθητές-αθλητές δε θα επιτρέπεται να προπονηθούν στις ρίψεις και στο άλμα εις ύψος προς το παρόν.
7.  Οποιοσδήποτε άλλος εισέρχεται στο στάδιο ιδιαίτερα τις ώρες τις οποίες προπονούνται οι μαθητές-αθλητές θα ελέγχεται από το προσωπικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.