Εντατικοι φετος οι ελεγχοι του ΕΦΕΤ στην Κομοτηνη

Κλιμάκια κάνουν συνεχείς ελέγχους στα καταστήματα της περιοχής μας

Μαζί με το Πάσχα, στην αγορά έρχεται και η αυξημένη κίνηση (πάντα στο μέτρο του οικονομικά δυνατού) στα κρεοπωλεία της πόλης μας.
 
Μαζί με αυτή ήρθαν και οι έλεγχοι του ΕΦΕΤ, κλιμάκια του οποίου φαίνεται πως έχουν εντείνει τις εξόδους τους ενόψει των εορτών, και στην αγορά της Κομοτηνής.
 
Έτσι και την Πέμπτη, λίγες μέρες πριν την γιορτή του Πάσχα, κλιμάκιο πέρασε από την αγορά της Κομοτηνής, ενώ έλεγχοι είχαν γίνει στα κρεοπωλεία και τις προηγούμενες ημέρες.
 
Τους αυξημένους ελέγχους είχε προαναγγείλει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου, που είχε τονίσει πως μέχρι το Πάσχα, όλες οι υπηρεσίες ελέγχου του υπουργείου βρίσκονται σε αυξημένη κινητικότητα, ελέγχοντας τη διακίνηση προϊόντων σε όλα τα στάδια, από τις πύλες εισόδου, τους τόπους παραγωγής, μέχρι τους χώρους πώλησης, προκειμένου να προστατευθούν οι καταναλωτές και το δημόσιο συμφέρον.
 
Οι έλεγχοι ειδικά στα αμνοερίφια είναι ολοκληρωτικοί, δηλαδή όλες οι εισαγωγές από την αρχή της χρονιάς μέχρι την ημέρα έναρξης εφαρμογής της υποχρεωτικής αναγραφής στις ταμειακές μηχανές των χώρων πώλησης κρέατος, δηλαδή μέχρι τις 19 Απριλίου 2018, θα ελεγχθούν στο σύνολό τους.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.