Ενσταντανε απο την Εκθεση «ΘΡΑΚΗ 2006»

Επικοινωνιακός και φιλικός με τους δημοσιογράφους και τους εκθέτες ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κοντός επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα, φωτογραφήθηκε με πολλούς από τους συμμετέχοντες, δοκίμασε κάποια από τα προϊόντα, έχοντας δηλώσει προηγούμενα ότι είναι ευτυχής που εγκαινιάζει την έκθεση «ΘΡΑΚΗ 2006» ως Θρακιώτης και ο ίδιος.

«Δομική Θράκης»

Ολοκληρωμένες προτάσεις με βάση το σύγχρονο design

Η «Δομική Θράκης» της Κατερίνας Ιωαννίδου φιλοξενείται στην έκθεση «Θράκη 2006» με δικό της περίπτερο, όπου εκτίθενται προϊόντα της εταιρίας τα οποία μπορεί να γνωρίσει ο επισκέπτης αλλά και να πάρει πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει και αφορούν στην ανανέωση και την επιλογή για εισαγωγή του σύγχρονου design σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας μέσα από επώνυμα προϊόντα και καινοτομίες.

Επισκεφθείτε το περίπτερο και ενημερωθείτε από την ιδιοκτήτρια της «Δομικής Θράκης» Κατερίνα Ιωαννίδου για σχέδια, χρώματα, επιφάνειες από διαφορετικά υλικά στις διαστάσεις και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής.

«ΑΙΧΜΗ»…στη διαφήμιση, στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών

Με δικό της περίπτερο στην έκθεση «Θράκη» και η επιχείρηση «Αιχμή» που δραστηριοποιείται στην Ξάνθη έχοντας στο τιμόνι τον Τάσο Βρένο και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Αντικείμενό της η παροχή υπηρεσιών στον τομέα της μεταξοτυπίας και του διαφημιστικού δώρου, υλικών προώθησης, επιγραφών, υπαίθριων διαφημίσεων γενικότερα δηλαδή η διαφήμιση και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Σήμερα η επιχείρηση απασχολεί δέκα εργαζόμενους και έχει σταθεροποιήσει τη θέση της όχι μόνο στην αγορά της Ξάνθης αλλά και πανελληνίως.

Εταιρία Πληροφορικής «FD INFOMATICS»

Η εταιρεία συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση «Θράκη 2006» και συγκεκριμένα στο περίπτερο 53Α, μέσα από το οποίο οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρία, τη φιλοσοφία της και κυρίως την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Ειδικότερα οι γιατροί μπορούν να ενημερωθούν για δύο προγράμματα που έχει εκπονήσει η εταιρεία που αποτελούν εργαλεία για τη δουλειά τους, όπως και οι δικηγόροι για το πρόγραμμα διαχείρισης υποθέσεων του γραφείου τους. Τέλος οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν το νέο site portal www.freeday.gr που έχει δημιουργήσει η εταιρεία.

Πιστή στην έκθεση η επιχείρηση του Κωνσταντίνου Λιούρτα

Μπαίνοντας στην έκθεση το πρώτο περίπτερο που αντικρίζει ο επισκέπτης είναι αυτό της επιχείρησης του Κ. Λιούρτα όπου εκτίθενται προϊόντα της βιοτεχνίας και εμπορίας ξύλου που αφορούν γενικότερα στο σπίτι. Πιστεύοντας στο θεσμό της έκθεσης ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου στηρίζει το θεσμό και μάλιστα θα σημειώναμε ότι είναι μεταξύ των ντόπιων επιχειρήσεων που τον στηρίζουν εδώ και χρόνια.

Aπό τα ωραιότερα περίπτερα αυτό της Ποτοποιίας – Οινοποιίας Θράκης

Για μια ακόμη χρονιά από τα ωραιότερα περίπτερα που φιλοξενούνται στην έκθεση αυτό της Ποτοποιίας – Οινοποιίας Θράκης, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα με κύκλο εργασιών ύψους 16,800 εκατ.ευρώ και αποτέλεσμα 1,1 εκατ. ευρώ η εταιρία ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ – ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, κατέχει σήμερα την πρώτη θέση στις εξαγωγές ούζου και είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ποτοποιίας στην Ελλάδα.

Και η Αναπτυξιακή Ροδόπης Α.Ε στην έκθεση «Θράκη»

Πιστή στο ραντεβού της με το κοινό και τους διοργανωτές της Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Θράκη», η Αναπτυξιακή Ροδόπης Α.Ε. συμμετείχε και στην 15η πανελλήνια εμπορική έκθεση «Θράκη 2006».

Τα στελέχη της Εταιρείας θα βρίσκονται στο Περίπτερο της Εταιρείας ώστε να ενημερώνουν διεξοδικά τους ενδιαφερόμενους για τις δυνατότητες επιδότησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στα πλαίσια Προγραμμάτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα μέσω και των εντύπων που διανέμονται στους επισκέπτες παρέχεται ενημέρωση για το έργο της Εταιρείας και τα δεκάδες επενδυτικά έργα, τα οποία έχουν επιδοτηθεί μέχρι σήμερα ενισχύοντας σημαντικά την επιχειρηματικότητα στο Νομό μας.

Σημαντική θέση στο Περίπτερο της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε. κατέχει το Πρόγραμμα: Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης του Δήμου Κομοτηνής», το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία της πλειοψηφείας των φορέων του νομού μας και έχει ως στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας στο Νομό μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.