Ενωσαν τις δυναμεις τους, δυναμωσαν τον αγωνα ενος παιδιου (+Gallery)

Σύλλογοι, επαγγελματίες και ιδιώτες έδωσαν το παράδειγμα της αλληλεγγύης και της συνεργασίας

Σύλλογοι, επαγγελματίες και ιδιώτες από την πόλη μας, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της ομάδας «Μαμάδες της Ροδόπης», ένωσαν τις δυνάμεις τους το περασμένο σαββατοκύριακο για να ενισχύσουν τον αγώνα ενός μικρού συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Την ιδέα των «Μαμάδων της Ροδόπης» αγκάλιασε δίχως δεύτερη σκέψη η Πράσινη Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Παναθηναϊκός Κομοτηνής», που διέθεσε τους χώρους του αθλητικού κέντρου Mundialito Football Club για τη φιλοξενία αθλητικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στην οικογένεια του παιδιού.


 
Στο διήμερο, που περιλάμβανε ποδοσφαιρικά τουρνουά 5×5 και επιδείξεις – παρουσιάσεις από πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, έλαβαν ενεργά μέρος οι: Σύλλογος δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Ροδόπης, ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ, Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, Στρατός Ξηράς, Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής, Komotini Gate 13, Δόξα Σώστη, Ακαδημία ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός Κομοτηνής, Ακαδημία ποδοσφαίρου Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων, ΠΑΣ Πρωταθλητών, Let's Dance, Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτη- Χορευτικό συγκρότημα «Το εργαστήρι», Budo Academy Fighters και Yin Yang. Επιπλέον την πρωτοβουλία υποστήριξαν ο Σύλλογος «Περπατώ», οι OnBikes, οι Trelacademy, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων «Δύναμη Ψυχής», ενώ πολύτιμη συνδρομή ως χορηγοί της διοργάνωσης είχαν πολλά καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης.
 
 

Δομνίκη Βασιλειάδου
«Η ανταπόκριση του κόσμου  είναι πραγματικά μεγάλη και συγκινητική»

Ιδιαίτερα χαρούμενη για την ανταπόκριση, που γνώρισε η πρωτοβουλία των «Μαμάδων της Ροδόπης», εμφανίστηκε η διαχειρίστρια της ομάδας, κ. Δομνίκη Βασιλειάδου.  «Η ανταπόκριση του κόσμου  είναι πραγματικά μεγάλη και συγκινητική», σημείωσε.
 

Χρήστος Αποστολίδης
«Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ κοινωνικό άθλημα, ένα άθλημα που ενώνει»

 
«Όταν μάθαμε για αυτήν την πρωτοβουλία, αποφασίσαμε να τη στηρίξουμε», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Χρήστος Αποστολίδης, υπεύθυνος της  Ακαδημίας του Παναθηναϊκού. «Ως ακαδημία προσπαθήσαμε ταυτόχρονα», προσέθεσε, «να περάσουμε το μήνυμα ότι όλα αυτά τα αρνητικά που βλέπουμε στις τηλεοράσεις δεν είναι η πραγματική εικόνα του ποδοσφαίρου και ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά». «Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ κοινωνικό άθλημα, ένα άθλημα που ενώνει», υπογράμμισε καταλήγοντας ο κ. Αποστολίδης, «και εμείς που ασχολούμαστε με τα παιδιά», επισήμανε, «το βλέπουμε κάθε μέρα».


 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.