Ενος λεπτου σιγη σε ολα τα γηπεδα της χωρας για τον χαμο του Νικου Ντοσιδη!

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ έκανε γνωστή την είδηση
Ο άδικος χαμός του νεαρού διαιτητή Νίκου Ντοσίδη έχει σκορπίσει βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία της Ροδόπης και όχι μόνο.
 
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έβγαλε άμεσα συλληπητήρια ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: « Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εκ μέρους σύσσωμης της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης. 
Ο μόλις 21 ετών διαιτητής από την Θράκη Νίκος Ντοσίδης αγάπησε με πάθος το Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία και στην πορεία του σ΄ αυτά διακρίθηκε για το ταλέντο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Η αγάπη και η εν γένει παρουσία του στη Διαιτησία θα μείνουν στη μνήμη των συναδέλφων του. 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…. »
 
Ενώ στη συνέχεια γνωστοποίησε ότι σε όλα τα γήπεδα της χώρας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του Νίκου: « Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018.»
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.