Ενισχυση του Κεντρου Στηριξης Παιδιου και Οικογενειας απο τους αστυνομικους της Ροδοπης

Είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί για τις οικογένειες του Κέντρου αυτά τα Χριστούγεννα

Τρόφιμα αλλά και διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία είναι πάντα απαραίτητα για τις οικογένειες που το έχουν περισσότερο ανάγκη, παρέδωσαν το πρωί της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου ο Διευθυντής και μέλη της Αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής.
 
Η Αστυνομική Διεύθυνση είχε έρθει σε επαφή το προηγούμενο διάστημα με το Κέντρο, και αφού ενημερώθηκε για τις ανάγκες του, τις μετέφερε στους αστυνομικούς που υπηρετούν στη Ροδόπη, οι οποίοι συγκέντρωσαν εθελοντικά όλα τα είδη που παραδόθηκαν την Τετάρτη από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μιχάλη Σεβδυνίδη. 

Μιχάλης Σεβδυνίδης «Φέτος είχαμε, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, μια πολύ καλή συνεργασίαμε το Κέντρο» 

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, προσφέρουν αυτή τη βοήθεια κάθε χρόνο, μιας και παρόλο που την οικονομική κρίση βιώνουν όλοι οι πολίτες, μερικοί από αυτούς έχουν μεγαλύτερες ανάγκες, σημείωσε ο κ. Σεβδυνίδης.
 
Έτσι φέτος, έχοντας μια πολύ καλή συνεργασία, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, με το Κέντρο, πήραν την απόφαση να κάνουν αυτή την προσφορά στις οικογένειες που στηρίζονται από αυτό.

  

Σουζάνα Μουρατίδου «Κινήσεις σαν και αυτή που γίνονται από φορείς της πόλης, συλλόγους και άλλους, είναι πολύ σημαντικές» 

Κάθε δωρεά είναι σημαντική, τόσο τις μέρες των Χριστουγέννων αλλά και όλο το χρόνο, σημείωσε από την πλευρά της η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου που παρέλαβε τα είδη, υπενθυμίζοντας πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε τα βασικά στο σπίτι τους, κάτι που είναι πιο δύσκολο αυτές τις γιορτινές μέρες.
 
«Κινήσεις σαν και αυτή που γίνονται από φορείς της πόλης, συλλόγους και άλλους, είναι πολύ σημαντικές γιατί μας βοηθούν ώστε να παρέχουμε κάποια δέματα υποστήριξης σε οικογένειες που ξέρουμε ότι το έχουν ανάγκη, που έχουν απευθυνθεί στο Κέντρο και έχουν ζητήσει τη βοήθεια μας» σημείωσε, αναφέροντας δε πως παρόλο που οι ανάγκες είναι πάντα σημαντικές, τις μέρες των γιορτών η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας βοηθά και το Κέντρο να ενισχύει περισσότερο όσους το χρειάζονται.
 
Αυτή την περίοδο το Κέντρο στηρίζει περίπου 60 οικογένειες, και σε αρκετές από αυτές αυτή η στήριξη λαμβάνει την μορφή της υλικής ενίσχυσης, που όμως έχει μειωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια γιατί πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα εκ μέρους των Παιδικών Χωριών SOS να καλύψουν αυτήν την ανάγκη, και κάθε δωρεά μετράει.
 
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τη δράση του Κέντρου και να προσφέρετε την βοήθειά σας, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο: 25310-82788

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.