Ενισχυεται ο φωτισμος σε οικισμους και την πολη της Κομοτηνης

Οι παρεμβάσεις που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο

Εννέα παρεμβάσεις για επεκτάσεις δικτύου ΔΕΗ στην Κομοτηνή και σε οικισμούς της, καθώς και παραλλαγής δικτύου ΔΕΗ σε περιοχές ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής ενέκρινε τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.
 
Έτσι στον οικισμό της Παραδημής και εντός σχεδίου πόλης θα γίνει επέκταση δικτύου φωτισμού, μετά από τρείς αιτήσεις δημοτών για διαφορετικά σημεία, με τέσσερις ιστούς.
 
Επίσης στον οικισμό των Υφαντών και εντός σχεδίου πόλης θα γίνει επέκταση δικτύου φωτισμού με έναν ιστό, ενώ και στον οικισμό των Συμβόλων και εντός σχεδίου πόλης θα γίνει επέκταση δικτύου φωτισμού με έναν ιστό.
 
Τέλος στην Κομοτηνή, στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας από την οδό Κίρζαλη μέχρι το κατάστημα του κ. Λιούρτα και στην οδό Στρυμώνος από την πλατεία μέχρι το αδιέξοδο Ζ της οδού και εκτός σχεδίου πόλης θα γίνει επέκταση δικτύου φωτισμού με αίτηση του προέδρου του Μειονοτικού Πολιτιστικού Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Περιοχής Αλανότοπος Κομοτηνής με δέκα ιστούς. 

Παραλλαγή του δικτύου φωτισμού 

Όσο για τις παραλλαγές του δικτύου φωτισμού, στην Κομοτηνή στην οδό Κοσμά Αιτωλού και εντός σχεδίου πόλης θα γίνει παραλλαγή δικτύου φωτισμού ΔΕΗ με αποξήλωση έξι φωτιστικών σωμάτων, ενώ στον οικισμό  του Θρυλορίου και εντός σχεδίου πόλης θα γίνει παραλλαγή δικτύου φωτισμού με αίτηση του προέδρου του οικισμού  με αποξήλωση εικοσιτριών φωτιστικών σωμάτων και τοποθέτηση εικοσιτριών νέων φωτιστικών σωμάτων με μεγαλύτερη φωτεινότητα.
 
Τέλος στην Κομοτηνή στις οδούς Εγνατίας, Φιλίππου, Λ. Ηρώων και εντός σχεδίου πόλης θα γίνει παραλλαγή δικτύου φωτισμού με αποξήλωση τριάντα φωτιστικών σωμάτων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.