Ενισχυεται η συλλογη της Δημοτικης Βιβλιοθηκης Κομοτηνης

Με 395 νέους τίτλους ελληνικής και ξένης πεζογραφίας • Νεανικής και παιδικής λογοτεχνίας η πλειοψηφία αυτών

395 νέους τίτλους βιβλίων αναμένεται να προμηθευτεί έως το τέλος του έτους η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής.

Με την υπ’ αριθμ. 3454 / 2020 του Δημάρχου Κομοτηνής η συλλογή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης αναμένεται να εμπλουτιστεί με μία σειρά σύγχρονων και δημοφιλών τίτλων αλλά και «κλασσικών» μυθιστορημάτων, ελληνικής και ξένης πεζογραφίας.
Ειδικότερα από τις αρχές του νέου έτους το φιλαναγνωστικό κοινό της πόλης δια μέσου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα έχει «πρόσβαση» σε 53 νέους τίτλους ελληνικής πεζογραφίας- μυθιστορήματος, και 80 τίτλους μεταφρασμένης ξενόγλωσσης πεζογραφίας – μυθιστορήματος, ενώ σημαντικά ενισχυμένες θα είναι και οι επιστημονικές και φιλοσοφικές συλλογές καθώς και αυτή των θεατρικών και ποιητικών εκδόσεων.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως την «μερίδα του λέοντος» καταλαμβάνουν οι νέες εκδόσεις παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας, 173 συνολικά στον αριθμό που επίσης θα ενισχύσουν τα ράφια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης μας.

Το μόνο που μένει είναι  επανέναρξη της λειτουργίας της, που έχει διακοπεί λόγω κορωνοϊού ούτως ώστε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση και σε αυτά τα νέα αναγνώσματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.