Ενημερωση των επαγγελματιων της Ροδοπης για τα προγραμματα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» και εγγυοδοσιας επιχειρησεων

Διαδικτυακή ημερίδα την Τετάρτη από την ΟΕΒΕΣ και τον Σύλλογο Λογιστών

Η  Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Νομού Ροδόπης σε συνεργασία με το Σύλλογο Λογιστών Ροδόπης, διοργανώνουν την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00 ζωντανή διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα με θέματα 

  1. Πρόγραμμα απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (SURE) και
  2. Προγράμματα εγγυοδοσίας επιχειρήσεων

Κύριος ομιλητής θα είναι ο κ. Θεόδωρος Σαββάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Ροδόπης, ενώ  θα κάνει έναρξη της ημερίδας –  εισήγηση ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, κ. Βαφειάδης Ανέστης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  αποστείλουν γραπτά τα ερωτήματά τους (είτε στο  messenger στο λινκ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009634753298 είτε στο [email protected]) ώστε να απαντηθούν ζωντανά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η ημερίδα θα μεταδοθεί μέσω των σελίδων facebook της Ομοσπονδίας  (https://www.facebook.com/profile.php?id=100009634753298, και https://www.facebook.com/Oevesrodopis).

Για την πληρέστερη ενημέρωση των επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων, λογιστών του Νομού η ημερίδα θα μεταδοθεί και από τη σελίδα στο facebook του  Παρατηρητή της Θράκης (https://www.facebook.com/paratiritis.thrakis/).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.