Ενας Κομοτηναιος YouTuber ξεσηκωνει το ιντερνετικο κοινο

Ο Κενάν Αλεσάνδρο Μπονούτσι αφηγείται το διαδικτυακό του ταξίδι μέσα από τις σελίδες του «ΠτΘ»

Ο Κομοτηναίος, ιταλικής καταγωγής, κ. Κενάν Αλεσάνδρο Μπονούτσι έκανε την εμφάνισή του στο YouTube με το κανάλι “Bab Comedy” παρουσιάζοντας επεισόδια που όλοι βλέποντάς τα γελάσαμε και εν τέλει τα αγαπήσαμε.
 
Ο λόγος για έναν νέο κωμικό που μεταδίδοντας αστείρευτη χαρά και αισιοδοξία ευελπιστεί να «αναρριχηθεί» στην κορυφή των ιντερνετικών τάσεων κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις καρδιές των συνδρομητών. Ένα πάθος που έγινε επάγγελμα, ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε μιλώντας στον «ΠτΘ».
 
«Ξεκίνησα από μικρό παιδί και πάντα ήθελα να γίνω κάτι σχετικό με τον χώρο. Ένας παιδικός φίλος μου μονίμως με παρότρυνε να το κυνηγήσω και πλέον το πήρα απόφαση να κάνω κάτι καλό για εμένα» θυμήθηκε αναπολώντας τα πρώτα του βήματα «παλαιότερα έμενα στην Γερμανία και εκεί έκανα μερικές προσπάθειες. Στην Ελλάδα, όμως, δεν έχω αποκτήσει ακόμα αρκετούς γνωστούς, αλλά μαθαίνω τον κόσμο σιγά σιγά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και θέλω να κάνω τον κόσμο να γελάσει, γιατί είναι κάτι που μας λείπει». 

Το… χόμπι που έγινε επάγγελμα 

Το YouTube, άλλωστε, ως δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας και να περάσει σημαντικά μηνύματα εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις. Ο κ. Μπονούτσι εκμυστηρεύθηκε «τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δύσκολα λόγω της οικονομικής κρίσης. Αυτό που κάνω είναι σαν “φάρμακο”, δίνω χαρά και κέφι στους ανθρώπους για να νοιώθουν καλύτερα. Θέλω, όταν έχουν άγχος ή στενοχώρια,  να βλέπουν τα βιντεάκια μου και να χαμογελάνε» συμπλήρωσε θέτοντας μελλοντικούς στόχους. 

Eπόμενος  στόχος  μία ρομαντική κομεντί με… έτοιμο το σενάριο 

«Ξεκίνησα μόνος μου, κάνοντας stand up comedy και πλέον συνεργάζομαι με επαγγελματία. Βλέπω πως ό,τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής πάει καλά, έχουμε γύρω στις 3000 προβολές, αλλά είναι μόνο από την Κομοτηνή» παραδέχτηκε, σπεύδοντας να εξηγήσει «σκοπεύω, λοιπόν, με τον καιρό να μεγαλώσω την ομάδα, ώστε να γίνουμε μία οικογένεια και να γυρίσουμε βίντεο μεγάλης διαρκείας, ίσως και μία ρομαντική κομεντί. Η αλήθεια είναι πως έχω ήδη έτοιμο ένα σενάριο».
 
Σήμερα ο ίδιος έχει κάνει το χόμπι του επάγγελμα, γνωρίζοντας αρκετή απήχηση, ωστόσο καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά του, ασκώντας ακόμα και κριτική, εφόσον αυτή είναι απαραίτητη. «Διαβάζω τι μου γράφουν, αν δηλαδή είμαι καλός ή κακός σε αυτό που κάνω. Είμαι ανοικτός σε όλες τις απόψεις και πάντα ζητώ από όσους βλέπουν την δουλειά μου να μου λένε με ειλικρίνεια τι σκέφτονται», κατέληξε υπογραμμίζοντας πως πάντα θα προσπαθεί για το καλύτερο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.