Ενας Κομοτηναιος «φλερταρει» με τη διακριση σε διαγωνισμο για DJ’s

Ο 21χρονος MAVDJ, κατά κόσμον Χαράλαμπος Μαυρόπουλος, «κυνηγά» με αξιώσεις το δικό του όνειρο

«Είμαι ο Χαράλαμπος Μαυρόπουλος από την Κομοτηνή. Γεννήθηκα στις 18-1-1995. Ξεκίνησα να παίζω μουσική στα 17 μου στο σπίτι και στα 18 μου έπαιξα στο πρώτο καφέ- μπαρ. Είμαι resident dj του Avant Garde Κομοτηνής και του Omnia Night Club. Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη μουσική εδώ και 3 χρόνια. […] Έλαβα μέρος στον διαγωνισμό γιατί αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και είναι ένας τρόπος να επεκτείνω τις γνώσεις μου δίπλα σε άτομα που είναι ειδικοί πάνω σε αυτό». Με αυτά τα λόγια συστήνεται στο κοινό ο 21χρονος MAVDJ, κατά κόσμον Χαράλαμπος Μαυρόπουλος, που λαμβάνει μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Be the one» για DJ’s ηλικίας 16 έως 24 ετών. Από τον διαγωνισμό θα προκύψουν τρεις νικητές, όμως το έπαθλο για τον πρώτο, αυτό που ονειρεύεται να κατακτήσει ο Κομοτηναίος υποψήφιος, είναι να παίξει live στο Colour Day Festival που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα.

3 στροφές πριν την ολοκλήρωση του διαγωνισμού-πού μπορείτε να ψηφίσετε

Καθώς ο διαγωνισμός οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, αφού απομένουν πλέον σχεδόν τρία 24ωρα για τη λήξη της ψηφοφορίας, το όνομα του  MAVDJ από την Κομοτηνή φιγουράρει στις πρώτες θέσεις και «φλερτάρει» με μια τιμητική διάκριση. Για την ακρίβεια, τις τελευταίες ημέρες ο Κομοτηναίος διαγωνιζόμενος κατάφερε να «αναρριχηθεί» στην πρώτη δεκάδα και αυτή τη στιγμή απολαμβάνει την 5η θέση, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 1305 ψήφους, εκ των οποίων οι 11 από τους κριτές. Όσοι θέλουν να ενισχύσουν την υποψηφιότητά του, μπορούν μέχρι το Σάββατο που κλείνει η ψηφοφορία να καταθέσουν την ψήφο τους στο www.betheone.gr/el/dj/58/MAVDJ/.

Ο Χαράλαμπος, όπως εξήγησε στον «ΠτΘ», αντιμετωπίζει την  πιθανή διάκρισή του στον διαγωνισμό όχι σαν ευκαιρία άκοπης προβολής του, αλλά σαν εργαλείο για να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία και να βελτιώσει τις ικανότητές του σε αυτό που έχει επιλέξει και αγαπάει τόσο πολύ να κάνει. Όποιο κι αν θα είναι, άλλωστε, το αποτέλεσμα, ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει στον χώρο του djing, να απευθυνθεί σε ειδική σχολή και να βελτιώσει περαιτέρω τις γνώσεις του με τη βοήθεια ανθρώπων, που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο.  Εξάλλου, μπορεί η επαγγελματική του ενασχόληση με το djing να προέκυψε τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η κλίση του προς τη μουσική είχε εμφανιστεί σε νεαρότερες ηλικίες, όταν ασχολούταν μάλιστα με το αρμόνιο και με το τουμπερλέκι.

Με την ευκαιρία της συνομιλίας μας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε ήδη όλο το προηγούμενο διάστημα και τον έχει φέρει σε μια ούτως ή άλλως τιμητική θέση στον διαγωνισμό «Be the one».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.