Ενας χρονος Star Βορειου Ελλαδος στη Ροδοπη

Η ομάδα του δημοσιογραφικού ομίλου της Δράμας γιόρτασε κόβοντας την βασιλόπιτά της

Τον ένα χρόνο παρουσίας του στα πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Ροδόπης, δια μέσου της τηλεοπτικής δημοσιογραφικής τους κάλυψης γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας, 5 Φεβρουαρίου, ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Star Βορείου Ελλάδος.
 
Μετά από 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα τηλεοπτικά δρώμενα του νομού Δράμας, το Star Βορείου Ελλάδος, επέκτεινε την κάλυψή του και στο νομό Ροδόπης, δια των σταθερών πλέον συνεργατών του, ήτοι την δημοσιογράφο Ειρήνη Τσακίρη, τους κινηματογραφιστές Γιώργο Δάφνη και Ηλία Δάμο, καθώς και τους κ.κ.Γιώργο Σκουταρίδη και Κρυσταλλία Τσακίρη, που δια μέσου της συχνότητας του Star Βορείου Ελλάδος, μοιράζονται σε εβδομαδιαία βάση την αθλητική επικαιρότητα αλλά και τα μυστικά της Θρακιώτικης γαστρονομίας αντίστοιχα.
 

Με τη συμπλήρωση του ενός έτους παρουσίας τους στη Ροδόπη, η ομάδα του Star Βορείου Ελλάδος έκοψε τη βασιλόπιτά της, παρουσία επίσης της νομικής συμβούλου του Ομίλου κ. Ειρήνης Μπακοπούλου, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην έως τώρα πορεία του Ομίλου, τα βήματά τους στη Ροδόπη αλλά και τα σχέδια τους μεταξύ των οποίων είναι η δημιουργία ενός ειδησεογραφικού δικτύου ενημέρωσης στο σύνολο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, για να δώσει τον λόγο έπειτα στην δημοσιογράφο κ. Ειρήνη Τσακίρη  που υπογράμμισε την ανάγκη πρωτοβουλιών και ΜΜΕ που προβάλλουν την «αλήθεια» της είδησης.
 

Τις δικές της ευχαριστίες απηύθυνε και η κ. Κρυσταλλία Τσακίρη, υποσχόμενη πολλές ακόμα νόστιμες συνταγές με άρωμα Θράκης, εν όψει και της περιόδου της νηστείας, για να ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας.
 
Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Στράτος Τσακιρίδης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς… η Πόλη» κ. Φελίνα Καζάκου, η πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου, οι δημοσιογράφοι κ.κ. Έλλη Τσομπανίδου και Νατάσσα Βαφειάδου, καθώς και σύσσωμη η «Ροδοπίτικη» ομάδα του Ομίλου. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.