Εναρξη θητειας με τους καλυτερους οιωνους για την προεδρο του δικηγορικου Συλλογου Ροδοπης Ιωαννα Χατζηαντωνιου

Η τυχερή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Π.Ε. Ροδόπης

Πιστή στην παράδοση, της πρώτης βασιλόπιτας θεσμικών φορέων της περιοχής, έμεινε και φέτος η διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, που το πρωί της Δευτέρας, 1η του Ιανουαρίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γεώργιος Παυλίδης» της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. στην Κομοτηνή.

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, καθώς και πλήθους εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων της περιοχής, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, ο πρώην υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων της Ροδόπης, περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Νίκος Τσαλικίδης «Το νέο έτος να μας δώσεις τις αντοχές που χρειαζόμαστε ώστε να κάνουμε τον τόπο να ευημερήσει» 

Την βασιλόπιτα έκοψε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο οποίος σε έναν σύντομο απολογισμό χαρακτήρισε το 2017 ως ένα «άκρως απαιτητικό και δύσκολο χρόνο, με πολλά εμπόδια» κατά το οποίο ωστόσο όπως τόνισε «καταφέραμε να βρούμε λύσεις μέσα από την καλή συνεργασία και την συνεννόηση με όλους».

«Το 2017 ήταν ένας άκρως απαιτητικός χρόνος, ένας δύσκολος χρόνος, με αρκετά εμπόδια, με την αλλαγή της νομοθεσίας, που βρήκε όλους τους φορείς απροετοίμαστους, με την πενιχρή και ελλιπέστατη χρηματοδότηση της αυτοδιοίκησης, εμπόδια που πολλές φορές ανέβαλαν και τους στόχους μας και τον στρατηγικό σχεδιασμό μας ως Περιφέρεια» σημείωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά για να επισημάνει πως «παρόλα αυτά καταφέραμε να βρούμε την περπατησιά μας, τον δρόμο μας, σε συνεργασία με όλους τους φορείς που βρίσκονται σήμερα εδώ, μέσα από την συνεργασία και την καλή συνεννόηση».

«Με τους συνεργάτες μου, με όλους εσάς» συνέχισε απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους, «δουλέψαμε πάρα πολύ ώστε να βρούμε λύσεις, για να εξασφαλίσουμε την ομαλότητα  και την κανονικότητα στην περιοχή μας, κάτι πολύ σημαντικό σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες», μην ξεχνώντας να ευχαριστήσει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, επιφυλάσσοντας ένας ξεχωριστό ευχαριστώ προς τις εθελοντικές οργανώσεις που όπως τόνισε «δείχνουν έμπρακτα τον δρόμο για την ανιδιοτελή προσφορά».

«Το 2018 να φέρει υγεία, ελπίδα, και να μας δώσει όλους τις αντοχές που χρειαζόμαστε, ούτως ώστε ο καθένας από το μετερίζι του, να βοηθήσει τον τόπο να ευημερήσει» ευχήθηκε για να κόψει έπειτα την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, τυχερή της οποίας στάθηκε η νέα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου, η έναρξη της θητείας της οποίας συνέπεσε με την πρωτοχρονιάτικη αυτή εκδήλωση.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.