Ενα θετικο σε συνολο 99 rapid tests σημερα στην Κομοτηνη

Έως αύριο, Παρασκευή, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην κεντρική πλατεία και την λαϊκή αγορά

Ένα θετικό σε σύνολο 99 rapid tests εντοπίστηκε σήμερα στην Κομοτηνή στους δειγματοληπτικούς ελέγχους που πραγματοποιεί στον γενικό πληθυσμό ο  Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

Ειδικότερα στην πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής έγιναν σήμερα Πέμπτη 31 τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού και βρέθηκε ένα θετικό και στη Λαϊκή Αγορά με τη διαδικασία drive through έγιναν 12 και ήταν όλα αρνητικά. Επιπλέον, ένα συνεργείο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε 56 rapid tests για τους εργαζόμενους του Δήμου Κομοτηνής και   ήταν όλα αρνητικά.

 Οι έλεγχοι ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή 12 Μαρτίου και θα γίνουν τις ώρες 11:00-15:00, από δύο συνεργεία του ΕΟΔΥ.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033,  προσέρχονται στην Πλατεία Ειρήνης ή στη Λαϊκή Αγορά, γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ, ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του  κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα. Στα drive through τεστ  οι πολίτες παραμένουν στο αυτοκίνητό τους. 

Ο Δήμος Κομοτηνής ζητά τη συμμετοχή των πολιτών στη δράση και παράλληλα την τήρηση των μέτρων προστασίας, φυσικής απόστασης και σεβασμού των συμπολιτών τους.   

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.