Ενα θετικο κρουσμα κορωνοιου στους Προσκυνητες

Αρνητικοί όλοι πλην ενός οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι της Παρασκευής σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πάνο Παρασκελίδη

Μόλις ένα από τα συνολικά 24 δείγματα που ελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή από κατοίκους του οικισμού των Προσκυνητών, βρέθηκε θετικό σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Πάνου Παρασκελίδη.

Όπως έγραψε ο ίδιος σχετικά, σήμερα, Τρίτη εκδόθηκαν τα αποτελέσματα των ελέγχων τα οποία βγήκαν αρνητικά πλην ενός ασυμπτωματικού θετικού που βρίσκεται υπό παρακολούθηση.

«Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν πως δεν υπάρχει διασπορά του ιού στην κοινότητα δεδομένου ότι το μοναδικό δείγμα που ανιχνεύθηκε θετικό είναι από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος» σημείωσε ο ίδιος ευχόμενος καλή ανάρρωση στους ασθενείς.

«Κανείς δεν επιθυμεί να είναι φορέας του ιού και επειδή δε γνωρίζουμε ποιος από όλους μας μπορεί να είναι ο επόμενος ας εστιάσουμε την προσοχή μας στα μέτρα προστασίας, χωρίς πανικό, ώστε να έχουμε τους λιγότερους περιορισμούς στις καθημερινές μας συνήθειες και ώσπου να βρεθεί ένα ασφαλές και αποτελεσματικό φάρμακο» κατέληξε ο ίδιος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.