«Ενα παιδι περιμενει… εσενα για να κανει Ανασταση»

Από 1 έως και 22 Απριλίου το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής φτιάχνει για τέταρτη χρονιά τα πασχαλινά δέματά του

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, διοργανώνει τη δράση «Ένα παιδί περιμένει… εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που στηρίζει.
 
Συγκεκριμένα, από 1 Απριλίου έως και 22 Απριλίου θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής πασχαλινά δέματα που θα περιέχουν μία λαμπάδα, ένα τσουρέκι, ένα σοκολατένιο αυγό και ένα ρούχο ή παιχνίδι. Αυτά θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο.
 
Τα 3 τελευταία χρόνια έχουν συγκεντρωθεί περίπου 550 πασχαλινά πακέτα για παιδιά οικογενειών που στηρίζονται από το Κέντρο και κατοικούν στο Νομό Ροδόπης. Πέρυσι συγκεντρώθηκαν 190 πασχαλινά πακέτα, ενώ φέτος ο αριθμός αναμένεται να ανέλθει στα 170. Κάθε χρόνο η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου από την τοπική και την ευρύτερη περιοχή καθώς και από χώρες του εξωτερικού είναι ιδιαίτερα μεγάλο και συγκινητικό. Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή προτρέπει όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, αρχικά να απευθυνθούν για πληροφορίες σχετικά με το φύλο και την ηλικία των παιδιών στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 19:00.

Info
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν:
κ. Καζάκου Φελίνα (Πρόεδρος Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος),
κ. Μουρατίδου Σουζάνα (Κοινωνική Λειτουργός),
τηλ.: 2531082788, fax:2531082711,
e-mail: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.