«Ενα διημερο διαφορετικο απο τα αλλα…»

Το Προσκοπικό Κέντρο «Αλκυών» επισκέφθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Πρόσκοποι της Κομοτηνής

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου οι Πρόσκοποι της Κομοτηνής απέδρασαν για δύο ημέρες από την καθημερινότητα και το πολύβουο αστικό περιβάλλον. Προορισμός τους το ζεστό, παρά την εποχή, Προσκοπικό Κέντρο «Αλκυών» που φιλοξένησε στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του, περίπου 50 Λυκόπουλα, Πρόσκοπους και Βαθμοφόρους του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων και του 5ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Κομοτηνής.
 

Το προσκοπικό πρόγραμμα άρτια καταρτισμένο, περιελάμβανε παιδαγωγικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που πρόσφεραν σε παιδιά και ενήλικους εθελοντές νέες γνώσεις, μοναδικές εμπειρίες και έντονα συναισθήματα.

Σημαντική στιγμή κατά την διήμερη εκδρομή ήταν η άφιξη στο Προσκοπικό Κέντρο της ναυτοπροσκοπικής λέμβου «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», ο ερχομός της οποίας σηματοδοτεί την αρχή της έμπρακτης και συνεχούς ενασχόλησης των Προσκόπων της περιοχής με την ναυτοπροσκοπική ειδικότητα.
 
Info:
Υπενθυμίζεται ότι Πρόσκοποι Κομοτηνής δραστηριοποιούνται κάθε Σάββατο, στο χώρο της Προσκοπικής Εστίας Κομοτηνής (ξύλινα σπιτάκια), στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 6.
 
Υπεύθυνοι επικοινωνίας: για τους Ναυτοπροσκόπους κ. Γραμμενίδου Τζούλια, 6932318839 και για τους Αεροπροσκόπους κ. Ναλμπάντης Δημήτρης, 6948277773. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.