Ενα χρυσο και δυο χαλκινα για το τμημα παλης του ΑΣ Δημοκριτειο

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων – Νεανίδων

Με ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η ομάδα του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη στη Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.
 
Από το τμήμα συμμετείχαν τέσσερις αθλητές, η Αθηνά Γιαγτζόγλου στα 50 κιλά, ο Χρηστος Σκόνδρας στα 61 κιλά, ο Γιάννης Βίνικ στα 65 κιλά και ο Αντώνης Ντοβγκοπόλοβ στα 74 κιλά.
 
Τελικά η Αθηνά Γιαγτζόγλου κατέκτησε σχετικά εύκολα την πρώτη θέση, κάνοντας ένα πολύ καλό αγώνα, και πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι, όμως  σύμφωνα με τον προπονητή τους κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, η υπόλοιπη αποστολή δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελαν.
 
Και αυτό γιατί ο Χρήστος Σκόνδρας δεν κατάφερε να συνέλθει από τον τραυματισμό που είχε στον ώμο, μην καταφέρνοντας να παλέψει στο μέγιστο των ικανοτήτων του και παίρνοντας την τρίτη θέση, ενώ και ο Γιάννης Βίνικ δεν πάλεψε όπως μπορούσε, μιας και υπηρετεί τη θητεία του στο στρατό και δεν μπορεί να κάνει τακτικές προπονήσεις για να κρατήσει τη φόρμα του.
 

Πάντως πολύ καλή εμφάνιση, κατακτώντας την τρίτη θέση, έκανε ο Αντώνης Ντοβγκοπόλοβ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε ξανά τις προπονήσεις πριν από ένα χρόνο μετά από πολλά χρόνια απουσίας από την πάλη, πάλεψε πολύ καλά απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, φτάνοντας ένα βήμα πριν τον τελικό αλλά μην καταφέρνοντας να νικήσει.
 
Πάντως ο κ. Καρυπίδης τόνισε πως έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένος με τον αθλητή του, που έδειξε τον χαρακτήρα του, παλεύοντας με κορυφαίους και εξαιρετικούς παλαιστές. 

Συνεχίζουν οι αγώνες τον Μάρτιο 

Ο σύλλογος συνεχίζει την δράση του το Μάρτιο, αφού την Παρασκευή 5 αθλητές του αναχωρούν για τις Σέρρες, όπου θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων.
 
Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Αυτοφορίδη και τον Νίκο Παντελίδη στα 57 κιλά, τον Χρήστο Κωστάκη στα 68 κιλά, τον Πέτρο Ουζουνάκη στα 62 κιλά και την Νικολέτα  Μπάρμπα στα 66 κιλά.
 
Επίσης στα τέλη του Μαρτίου ο Ιμπίς Νιαζή θα συμμετέχει στο μεγάλο διεθνές τουρνουά Dan Kolov που οργανώνει η FILA στη Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ στη συνέχεια ο Ιμπίς Νιαζή και ο Χρήστος Σκόνδρας θα φύγουν για την Αλγερία, όπου θα συμμετάσχουν στους μεσογειακούς αγώνες ανδρών.
 
Ο κ. Καρυπίδης ευχαρίστησε για τη στήριξή τους στους αγώνες των Εφήβων- Νεανίδων τους Μάρκο Γραμμενίδη και Βασίλη Πηλικίδη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.