Ενα Χαλι Αγαπης για τη Στεγη Διαβιωσης Αστεγων της Λεσχης Lions

Η στέγη ήδη φιλοξενεί την πρώτη οικογένεια που βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση τις τελευταίες μέρες

Το Χαλί της Αγάπης κέντησαν για ακόμη μια χρονιά οι συμπολίτες μας στην Κομοτηνή, προσφέροντας χρήματα για τη λειτουργία της στέγης Διαβίωσης Αστέγων συμπολιτών μας που δημιουργήθηκε στην Κομοτηνή από τους Lions.
 
Την εκδήλωση όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήσαν η Λέσχη Lions Ορφέας μαζί με τη Λέσχη Leo Θράξιππος, στην Κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, για έναν πολύ ειδικό σκοπό που στηρίζουν πολλοί ιδιώτες και φορείς της πόλης.
 
«Πραγματικά πρόκειται για ανθρώπους που γνωρίζουμε όλοι, ανθρώπους της διπλανής πόρτας που έχουμε ανάγκη» σημείωσε εκ, μέρους της Λέσχης η κ. Ζωή Κοσμίδου, τονίζοντας πως ο χώρος λειτουργεί ήδη, στεγάζοντας μια οικογένεια που αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.
 
Για αυτό και θέλουν τη βοήθεια και τη στήριξη όλων, είτε αυτή είναι οικονομική, είτε υλική είτε ηθική στήριξη, θεωρώντας πως θα την έχουν σε αυτές τις μέρες αγάπης και προσφοράς.
 
Οι Κομοτηναίοι παρά το κρύο κέντησαν το χαλί της αγάπης για ακόμα μια χρονιά, ώστε τα Χριστούγεννα να είναι πιο ζεστά για κάποιες οικογένειες που μερικές φορές έχουν την ανάγκη δίπλα μας.
 
«Είναι απίστευτο πόσο εύκολο είναι σε όλους μας να τείνουμε χείρα βοηθείας, και αν θέλεις μπορείς» έκλεισε η κ. Κοσμίδου, και με τη βοήθεια όλων και θέλουν και μπορούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.