Ενα απροσδοκητο εμποδιο στην υλοποιηση προγραμματος μαζικου αθλητισμου

«Δε γίνεται να αθλούνται 30-40 άτομα, χωρίς να υπάρχει τουαλέτα»

Σε λίγο θα συμπληρωθεί ένας μήνας από τη στιγμή, που άρχισαν να υλοποιούνται τα νέα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του δήμου Κομοτηνής. Ένα από αυτά, το πρόγραμμα γυμναστικής που προγραμματίστηκε να υλοποιηθεί στο χώρο του 13ου δημοτικού σχολείου, έμελλε να συναντήσει απροσδόκητα εμπόδια και να καθυστερήσει για περίπου τρεις εβδομάδες.
 
Το θέμα έμελλε να απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο, στην πρόσφατη συνεδρίαση του οργάνου, όπου εισήχθη μάλιστα με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού. Στη διάρκεια της συζήτηση, που αναπτύχθηκε, έγινε γνωστό ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στη στάση του διευθυντή της επίμαχης σχολικής μονάδας, μιας και όπως εξήγησαν η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ, κ. Νατάσα Λιβεριάδου, και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της οικείας σχολικής επιτροπής, κ. Μανώλης Ταπατζάς, ο διευθυντής αρνούταν να παραχωρήσει για τις ανάγκες του προγράμματος, αφενός μεν το γυμναστήριο, αφετέρου δε τις τουαλέτες του σχολείου. Μπορεί οι ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος να εξυπηρετούνταν εναλλακτικά από τον ισόγειο χώρο, αντί του γυμναστηρίου του σχολείου, όμως εκεί που ανέκυπτε το ουσιαστικό αδιέξοδο ήταν στην αρνητική απάντηση για τη χρήση των τουαλετών. «Δε γίνεται να αθλούνται 30-40 άτομα, χωρίς να υπάρχει τουαλέτα», σχολίασε χαρακτηριστικά, εμφανώς αγανακτισμένος, ο αντιδήμαρχος κ. Ταπατζάς.
 
Εντέλει το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να γίνει η παραχώρηση του σχολείου για τις ανάγκες του προγράμματος μαζικού αθλητισμού και εκτός απροόπτου η εν λόγω περιπέτεια περνάει στο παρελθόν. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.