«Εν αρχη ην» η ΑΕ Κομοτηνης

Με τους Μιχάλη Κουταλιανό και Χάρη Κουλουριώτη, που ξεκίνησαν από την ΑΕ Κομοτηνής συναντήθηκε ο team manager της ομάδας Βασίλης Στοάκης

Δύο παλαιά μέλη της «οικογένειας» της ΑΕ Κομοτηνής, που υπηρέτησαν την ομάδα της πόλης μας από προπονητικό πόστο και έπειτα συνέχισαν την πορείας τους, έχοντας διανύσει λαμπρή έως τώρα πορεία, συνάντησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Team Manager της ομάδας Βασίλης Στοάκης.
 
Ο λόγος για το προπονητικό δίδυμο του Αίολου Αστακού, ήτοι του Μιχάλη Κουταλιανό και Χάρη Κουλουριώτη οι οποίοι ως φοιτητές στα ΤΕΦΑΑ αποτέλεσαν μέλη της ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής.
 
Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κουταλιανός διατέλεσε βοηθός προπονητή στην ομάδα της πόλης μας το 2002 και έφτασε σταδιακά μέχρι την Α1 στον Κολοσσό Ρόδου ενώ ο Χάρης Κουλουριώτης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΑΕ Κομοτηνής και στη συνέχεια μετά το πέρας των σπουδών του ασχολήθηκε με τις ακαδημίες του Αστέρα Εξαρχείων. Το 2004 μεταπήδησε στο Αιγάλεω, στο οποίο έμεινε μέχρι το 2009, φτάνοντας μέχρι την Α1.
 
«Πλέον αυτό το δίδυμο οδηγεί τον Αίολο Αστακού στο δρόμο των επιτυχιών» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής στην οποία μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται πως « οι δύο αυτοί προπονητές, αποτελούν τρανό παράδειγμα πως έχοντας το μυαλό στο κεφάλι και με σκληρή δουλειά μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά! Συγχαρητήρια, είμαστε υπερήφανοι για εσάς!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.